Állandóan fáradt, lehangolt vagyok, semmihez nincs kedvem, nem érdekelnek az emberek, nagyon könnyen elsírom magam és igazán csak egyedül szeretek lenni, hogy ne kelljen senkihez szólni. Mi segíthetne?
Figyelt kérdés
Több recept nélkül kapható gyógyszert kipróbáltam (Remotív, Myrall, Sedatif), de egyik sem használt. Heti több alkalommal sportolok, de a kötelező mozgáson kívül hangulatjavító szempontból nem ér nálam semmit.2009. okt. 25. 10:42
11/11 anonim válasza:
NEKEM IS HASONLÓ PROBLÉMÁIM VANNAK, DE ÚGY GOMDPLOM, HOGY EBBŐL AZ ÁLLAPOTBÓL CSAK ÚGY LEHET KIJÖNNI, HOGY MEGKERESEM A CÉLJAIMAT, ÉS AZ ÉRTELMÉT A DOLGOKNAK. MAGYARUL:AZT FOGOM TENNI, AMIT A LEGJOBBNAK, ÉS LEGÉRTÉKESEBBNEK TARTOK A MAGAM SZEMÉBEN. VALAMI ILYESMI.
ÉRTELMETLENNEK LÁTOM A LÉTEM, EZÉRT MEGPRÓBÁLOK ÉRTELMET ADNI NEKI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!