Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vagdostam a kezem bekössem?

Vagdostam a kezem bekössem?

Figyelt kérdés

A csuklómon és a kézfejemen is vannak vágások. Bekössem? Nem szeretném ha látnák :(

Ha igen akkor mivel kössem be? Ha be fáslizom az jó?

2013. júl. 29. 11:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Mégis miért vagdostad magad?? Először fertőtlenítsd le és fáslizd be... és ne csinálj többet ilyet!!
2013. júl. 29. 11:57
 2/8 anonim ***** válasza:
Ugye most csak közölni akartad, hogy vagdosod magad. Akarod hogy tudják, de ne lássák. Ha problémáid vannak, inkább ülj le valakivel beszélgetni.
2013. júl. 29. 11:59
 3/8 A kérdező kommentje:
17 vagyok és 14 éves korom óta csinálom. Olyan dolgok adóttak az életem során amiket nem tudok elviselni. Családi gondok (nem viták hanem durvább dolgok) és az iskolában is bántottak. Vertek, lelkileg terrorizáltak és már odáig jutottam hogy folyamatosan csak rossz a kedvem 4 éve. Néha érzem jól magam. illetve nem jól de kicsit jobban
2013. júl. 29. 12:00
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem akarom, hogy tudják és azt sem hogy bárki lássa
2013. júl. 29. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:
És eddig máshol csináltad? Vagy miért nem tudod, hogy bekösd-e vagy sem?
2013. júl. 29. 14:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Fiú vagy lány vagy?

Amugy ez egyáltalán nem normális amit csinálsz! Én ha helyedben lennék belátnám, hogy baj van, és orvoshoz fordulnék minél hamarabb!

2013. júl. 29. 17:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Eddig nem kötöttem be de ez most elég mély és látszik nagyon. Eddig karkötővel takartam el de fáj ha hozzáér és valahol olvastam, hogy bekéne kötni
2013. júl. 29. 23:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, ha mély, szerintem is be kéne kötni. Fertötlenítsd, fáslizd. Kösd át naponta.

És többet ne csinálj ilyet. qrvanehéz abbahagyni, tudom, mert én is csináltam. Sportolj helyette. Bringázz, görizz. Nekem ez segített. Kitartás!

2013. júl. 30. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!