Mit tegyek ha vért akarok látni ahogy folyik, eddig úgy oldottam meg, hogy magamat vagdostam de lenne olyan módszer ahol esetleg állatokat vagdoshatnék ilyesmi?
Nem arra születtünk, hogy vért lássunk.
Először magadat, aztán most ez már nem elégít ki, akkor állatokat , ha már ez sem akkor másik embert. Ezek a lépcsőfokaid, amit be fogsz járni. Kérj segítséget, csatlakozom az első hozzászólóhoz - és minél előbb!!!
3-as vagyok. Akkor segíts neki, vagy szeretnéd végig nézni, hogy mivé válik. A pszichológus nem diliházban dolgozik.
Nem pszichiáter ajánlottunk első körben! Nem egy és ugyanaz a kettő. Ha a pszichológus úgy ítéli meg, akkor javasolja, hogy keressen fel pszichiátert.
Egyébként nem hiszem, hogy a barátnőd jól érzi magát a saját bőrében, nagyon sajnálom őt. De ennek ellenére ezen a megkezdett útján nem támogatnám.
Borzasztóan nehéz Neked, de lehet hogy hallgatna Rád.
Mindjárt gondoltam, hogy nem magadról írsz, a kérdéseddel elárultad magad. Ugyanis nem értetted a lényegét. Akik vagdossák magukat, azok nem azért csinálják, mert vért akarnak látni, hanem egészen másért, amit úgysem fogsz egy pár szavas magyarázattól megérteni, és nem is lehet segíteni rajtuk azzal, ha állatkínzót akarsz csinálni belőlük. A többségük valószínűleg nem is lenne hajlandó összevagdosni egy élő állatot, ahogyan egy másik embert sem. Lehet, hogy neked ezt mondta, de csak mert rövidre akarta zárni a dolgot és nem szeret beszélni róla.
Vedd rá, hogy forduljon szakemberhez, ez az egy, amit tehetsz érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!