Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meg akarok halni mit tegyek?

Meg akarok halni mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 12:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, nehogy meghalj! Mert vannak itt még magányosok, és keresik a te társaságodat!
2009. okt. 22. 13:58
 12/22 anonim ***** válasza:

"Egyelore megyek tovabb csak kivancsi voltam a hozzaszollasokhoz."

Ilyen hozzászólásokra számítottál? Kicsit furának tűnik a helyzeted. Eleged van a magányból, és el vagy keseredve. Közben azt írod, hogy fóbiáid, és egyéb dolgok miatt van ez. A kettő nem vág össze.

Ha valakinek valamitől fóbiája van, akkor nem vágyik rá, és nem akar változtatni az álláspontján. Bár elég szűkszavúan vázolod a problémád, de nekem úgy tűnik, hogy jól tudod hol kéne változtatni, mégsem teszed. Örülök, hogy mész tovább, és hátha alakul a dolog. Nem írtad a korod, de feltételezem, hogy fiatal vagy, és ez még sokat változhat.

2009. okt. 22. 14:02
 13/22 anonim ***** válasza:
Nehezen engeded az embereket magadhoz közel?én szintén!megakarsz amiatt hallni mert tul magányos vagy?én nem!szerintem mindig kerül egy olyan ember aki annyira kitarto hogy ugyis melléd férkőzik ha megfelelő képpen viszonyulsz hozzá!nekem egy olyan barátom sincs akikkel megoszthatnám a problémáim, akik vannak távol laknak tőlem, de nekik nem a problémáimrol beszélek!Ha ugy érzed muszáj valakinek elmondanod...ird le egy fuzetbe a gondolataid!Vagy keress magadnak egy szintén magányos partnert!Annyi ember van aki szintén magányosnak érzik magukat...és erre jönnek az ilyen elfajzott emberek akik megakarnak halni Isten tudja mien apro kis probléma miatt!És ha hiszel Istenbe tudd hogy soha nem vagy egyedül...esetleg néha ellátogathatsz templomba ott elmondhatod a probélád...nehogy azt gondold hogy senki nem fogja hallani!...
2009. okt. 28. 14:20
 14/22 anonim válasza:
34%
hahó, ő nem azt kérdezte, hogy mit tegyen, hogy ne akarjon meghalni hanem, mit tegyen, mert meg akar halni. Feküdj a vonat elé, vagy ugorj ki a tizedikről.
2009. okt. 29. 08:58
 15/22 anonim válasza:
Menj el egy pszichológushoz! Mindenkivel előfordul ilyen, alkalmanként megzuhan, befordul, nem szégyen. Lehet, hogy gyerekkorodból, neveltetésed folytán hordozol magadban olyan dolgokat, amik megakadályozzák, hogy embereket közel engedj magadhoz. Egy szakember pont ebben tud segíteni neked, hogy megtaláld önmagad, saját magad és mások cselekedeteit jobbban értsd, és jobban legyél, önbizalomra tegyél szert, hogy ismerkedj stb. Léteznek ingyenesen igénybevehető pszichomókusok is, ne aggódj a pénzen se.
2009. okt. 29. 11:08
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
tépj be
2009. okt. 29. 15:54
 17/22 anonim válasza:

Ezt a hülyeséget gyorsan verd ki a fejedből a halál nem old meg semmit!! Mert ha meghalsz avval csak azt mutatod, hogy gyáva vagy és nem mersz szembe nézni a problémákkal, inkább legyél a barátaiddal vagy ha nincsenek akkor keres egy olyan embert akivel jól érzed magad és rajta keresztül megismerhetsz új embereket. De a halál nem megoldás ezt hidd el!:) Inkább próbáld meg megtalálni az élet apró szépségeit Pl.: sportolj,sétálgass stb.. És gondolkozz el azon, hogy mit kel másként csinálnod, hogy ne légy egyedül.

Üdv: Dr. Dévid

2009. okt. 29. 18:00
 18/22 anonim válasza:
Ez a Te életed. Azt teszel vele, amit akarsz, de jól gondold meg, mert nem lesz újabb esélyed, nincs visszaút!
2009. okt. 29. 20:23
 19/22 anonim válasza:
Menj el egy paphoz,ő biztos segít neked .
2009. nov. 1. 18:25
 20/22 anonim ***** válasza:
Aki meg akar halni, az meghal! Nem hülyesegeket irogat! Aki irogat annak csak viszketegsége van, es a legnagyobb beszarik egyike, akiben még annyi batorsag sincs hogy az életét eldobja! Van még kérdés?
2009. nov. 3. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!