Meg akarok halni, de élni is akarok. Csak nem így. Nem tudok dönteni. De pl. egy kórházban jól ellennék. (betegként. ) Mi tegyek?
nem tudod mi a bajod, de meg akarsz halni?!
te egyszerűen nem vagy normális, gyorsan beszélgess el szüleiddel, vagy azzal akiben még megbízol, a lényeg, h egyáltalán ne csinálj hülyeséget.
sztem nagy baj nálad az, h nem érzed jól magad a környezetedben, és nincs semmilyen életcélod, csak tengődsz a nagyvilágban.
tegyél ezellen vmit!
keress vmi hobbit, sportot, egy fiú/lányt, akit meg akarsz szerezni, csinálj bármit, amit értelmet ad az életednek!
Mit egyél ? valami jó magyaros kaját, gulyásleves mondjuk
de így tényleg nehéz válaszolni hogy nem írsz semmit
kórházban milyen betegként lennél el ? egyébként az élet túl rövid , a halál meg túl hosszú úgyhogy szerintem nem kell siettetni
Nem bízok meg senkiben, egyik ismerősömmel sem beszélhetném meg ezt. Próbáltam keresni hobbit, de minden untat, nem érdekel semmi...Sportolni gyűlölök!! (Esetleg a csokievésből szeretek sportot űzni). Nem akarok pasit.
"Hát, feküdj be élve egy kórházba. Tulajdonképpen mi a bajod?" És hogy feküdjek be, szerinted??
A magyaros kaját nem szeretem :(
"kórházban milyen betegként lennél el ?" Pszichiátria...
akkor egyél olyan kaját amit szeretsz :D
a pszichiátriával az úgy néz ki hogy a legtöbb helyen 3-4 nap után kidobnak mert sokan vannak nagyon és kevés orvos
van valamilyen diagnosztizált mentális betegésged ami alapján ezt írod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!