Meg akarok halni, de élni is akarok. Csak nem így. Nem tudok dönteni. De pl. egy kórházban jól ellennék. (betegként. ) Mi tegyek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 13:08
51/76 anonim válasza:
hát azért ennyire nem durva hely , a média elferdíti nagyon (manapság hírekbe lehet ilyet hallani), de azért nem is kellemes
52/76 A kérdező kommentje:
Hát igen, úgy kezdte: A TÉVÉBEN HALLOTAM, HOGY EZ MEG AMAZ... Pff a hideg kiráz az ilyen tévében hallottam szövegektől a tévé nagy hülyeség...Semmit se higgy el ami a tévében van!!
2010. júl. 4. 21:19
53/76 anonim válasza:
Én egyszer voltam egy hónapot pszichiátrián, de azóta is állandóan visszavágyom... Ott legalább biztonságban éreztem magam. :(
54/76 anonim válasza:
Melyik kórházba kaptál beutalót? Mert a legtöbb gyermekpszichiátrián (Vadaskert, SOTE stb.) nappali kórház van, vagyis reggel bemész 8 körül, és délután 5 körül pedig eljössz mindennap, így működik. Napközben pedig együtt vagy a csoport és egyéni terápiákon, foglalkozásokon a többiekkel, függetlenül attól, hogy ki bejárós, ki pedig bentalvós. Ebédet is kapsz. Ha budapesti vagy, akkor szerintem ez egész nyáron, de egy-két hétig megoldható lenne, és akkor talán apukád sem aggódna, ha nem kell bent aludnod.
55/76 A kérdező kommentje:
Újszegedi gyermekpszichiátria. Lehet, hogy apu nem aggódna ha nem kellene bent aludnom de én igen!!!
2010. júl. 5. 12:05
56/76 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam betegnek tettetni magam de így sem engednek el a háziorvoshoz!! Hasmenésem "volt". Aztán tegnap volt egy kis akcióm. Azt hittem van hatása, úgy is nézett ki, de mikor rákérdeztem, hogy mikor visz be anya a pszichiátriára, azt mondta: "MAJD".. ( De legalább nem azt mondta, hogy soha... )
2010. júl. 7. 15:50
57/76 Zümy válasza:
sztem jó ötlet a kórház...jobban éreznéd magad ott sztem
58/76 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is, de hogy menjek be?? S mit tegyek, hogy ne csak 1-2 hétig legyek benn hanem egalább 1 hónapig? De először is hogy vegyem rá a szüleimet hogy bevigyenek??
2010. júl. 7. 20:25
59/76 anonim válasza:
Tettess dührohamot, törj, zúzz mindent, talán akkor bevisznek. Sajnos nincs ennél jobb ötletem. :S
60/76 A kérdező kommentje:
És miket mondjak közben ? Üvöltözni is fogok, de mit és mikor? Márrmint reggel este..?
2010. júl. 7. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!