Meg akarok halni, de élni is akarok. Csak nem így. Nem tudok dönteni. De pl. egy kórházban jól ellennék. (betegként. ) Mi tegyek?
Nos, történt valami azóta kedves kérdező? :S
Egyébként ha gondolod írhatsz nekem levelet is, szívesen beszélgetnék veled. :) (Nekem is voltak egyébként hasonló gondjaim.)
"Lépj ki a vonat elé, mint József Attila és kész..."
muszáj ilyen válaszokkal terhelni a kérdezőt,hogy még depisebb legyen?! ...egyébként meg ne gyalázd meg Józseg Attila emlékét,kössz.
Én is kamasz vok, és én sem szeretek itthon lenni a családommal( a szüleim depressziósok, egyszerűen fantasztikus) :S, de am nem olyan vészes. Viszont ha le akarnék lépni, lelépnék, te meg mintha folyton húznád a szád, h ez se jó, az se jó... Mintha nem is érdekelne a válasz, v mintha nem is akarnád megcsinálni, amiről írtál. Akk most mi van??? :O
Ne haagudj, ezzel télleg nem bántani akarlak, de ha gáz van, akkor kiút kell, nem???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!