Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meg akarok halni, de élni is...

Meg akarok halni, de élni is akarok. Csak nem így. Nem tudok dönteni. De pl. egy kórházban jól ellennék. (betegként. ) Mi tegyek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 4. 13:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 anonim ***** válasza:

Nos, történt valami azóta kedves kérdező? :S

Egyébként ha gondolod írhatsz nekem levelet is, szívesen beszélgetnék veled. :) (Nekem is voltak egyébként hasonló gondjaim.)

2010. júl. 11. 11:08
 72/76 anonim válasza:
Lépj ki a vonat elé, mint József Attila és kész...
2010. júl. 13. 10:31
 73/76 Zümy válasza:

"Lépj ki a vonat elé, mint József Attila és kész..."

muszáj ilyen válaszokkal terhelni a kérdezőt,hogy még depisebb legyen?! ...egyébként meg ne gyalázd meg Józseg Attila emlékét,kössz.

2010. júl. 15. 08:28
 74/76 anonim ***** válasza:

Én is kamasz vok, és én sem szeretek itthon lenni a családommal( a szüleim depressziósok, egyszerűen fantasztikus) :S, de am nem olyan vészes. Viszont ha le akarnék lépni, lelépnék, te meg mintha folyton húznád a szád, h ez se jó, az se jó... Mintha nem is érdekelne a válasz, v mintha nem is akarnád megcsinálni, amiről írtál. Akk most mi van??? :O

Ne haagudj, ezzel télleg nem bántani akarlak, de ha gáz van, akkor kiút kell, nem???

2010. szept. 20. 13:46
 75/76 anonim ***** válasza:
Ha megtalálnád az élet értelmét,és azt jónak,kívánatosnak találnád,biztos élni akarnál.Az élet értelme:egy szerető, igaz, kedves, romolhatatlan, örök,hatalmas, a nyomorulthoz együttérzéssel lehajló, irgalmas Személy örök társasága. Vele lenni örökre. Ő az ÚR JÉZUS KRISZTUS. Meg tudod szólítani imádságban,egyszerűen elmondani mindent,és kérni,segítsen rajtad, hogy az Övé légy örökre.Kérdd,hogy bízhass Benne. Biztos meghallgat.Mert Jó.Rajtam is segített, pedig úgy gondolom, hogy nálad is nagyobb bajban voltam. Rajtad is biztosan segít az áldott Orvos,csak kérd, hogy segítsen.
2023. aug. 30. 04:14
 76/76 anonim válasza:
Szia! Remélem nem lettél öngyilkos és még élsz, ha igen válaszolj egy igennel kérlek
jún. 17. 14:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!