Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Meg akarok halni mit tegyek?

Meg akarok halni mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 22. 12:35
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Elegem van maganyosan elni.
2009. okt. 22. 12:36
 2/22 anonim ***** válasza:
87%
Keress társaságot vagy társat,és hagyj fel az önsajnálattal,az sokat segít!
2009. okt. 22. 12:46
 3/22 anonim ***** válasza:
72%
Hát ne sajnáltasd magad az biztos,hanem állj fel a földről és lépj tovább!!!
2009. okt. 22. 12:57
 4/22 anonim válasza:
100%
Járj társaságba, kösd le magad, és ne görcsölj ezen. Tudom ezt könnyű mondani, de muszáj talpra állnod. Ha úgy érzed magadtól nem megy, keress fel egy szakembert, aki segít neked.
2009. okt. 22. 13:03
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon úgy hangzik, mintha depressziós lennél. Keress egy jó pszichológust vagy pszichiáter. Egészen biztosan tudnak majd segíteni. Legjobb az lenne, ha elmennél valamilyen csoportos foglalkozásra. Ott láthatnád, hogy a problémáddal nem vagy egyedül és még barátokra is találhatnál. Fel a fejjel! Amennyiben nem vagy halálosan beteg, úgy nincs az a probéma, amit ne lehetne megoldani.
2009. okt. 22. 13:04
 6/22 anonim ***** válasza:
47%

Gondolom te is tettél érte, hogy magányos legyél. gondolom nem foglalkoztál barátaiddal sem, most meg várod, hogy rádnyissák az ajtót, miközben leszartad őket hosszú időn át.

Ha az ember normálisan ápolja a kapcsolatait, van kivel megbeszélnie a dolgokat, vagy elmenni valakivel kirándulni, vagy szórakozni, vagy moziba vagy akármi.És máris nem lennél magányos.

Ha meg az a bajod, hogy nincs párod, és amit akarsz öngyilkos lenni, hát tudod, nem is tudom...

Ha te ahelyett, hogy szocializálódnál, feladod, és csak a kis önsajnálatoddal, meg csak magaddal foglalkozol, akkor...

Ha másokkal is ennyi foglalkoznál, talán lenne melletted valaki. Most is azért írtad ki ezt a kérdést, hogy veled foglalkozzanak és noszogassank, hogy húú jajj ilyet ne tegyél, te annál többet érsz... csak magaddal foglalkozol.

2009. okt. 22. 13:05
 7/22 anonim ***** válasza:
92%

Én is meg akarok :( Nagyon is :( De nem teszem mert. Az aki miatt már nem érzem, hogy élek, biztos nagyon ki lenne emiatt és őrá gondolok, s nem magamra. Meg anyámra, aki szintén nem díjazná. És nem utolsó sorban Istenre. Te is gondolj azokra, akiknek hiányoznál, s ne légy önző :( Habár én is az vagyok, már ezzel a gondolattal is, de ne légy ennél is önzőbb. Remélem érted mire gondolok és nem csinálsz butaságot. :(

22/F

2009. okt. 22. 13:06
 8/22 anonim ***** válasza:
92%

Azért mert magányos vagy, ne akarj meghalni, sőt egyáltalán ne akarj!! Ha minden magányos meghalna, akkor jól megfogyatkozna a nép. Igaz nem írtál részleteket, de nézzük a dolog "jó oldalát".

Nem függsz senkitől, nem kell alkalmazkodnod, és magadnak osztod be az idődet. De persze ha te többre vágysz, akkor tegyél érte. Hosszútávon talán valóban nem jó a magány, de ezért bizony tenni is kell. Ma az internet világában,(is) nagyon könnyű ismerkedni, persze csak óvatosan. Amíg pedig, nem sikerül társat találni, próbáld hasznosan lekötni magad. Találd meg az érdeklődési körödnek megfelelő elfoglaltságot. Esetleg próbál ilyen társaságot keresni. Ne menekülj az élettől, hanem merülj el benne, és próbáld élvezni. Stádiumok vannak, hol jobb, hol kevésbé, de élni jó!

Sok sikert, és kitartást!

2009. okt. 22. 13:07
 9/22 A kérdező kommentje:
Egyszeruen nem tudok senkit se kozel engedni azert vagyok maganyos es nem azert mert eluztem, de lenyegtelen magyaraznom,fobia, stb. Egyelore megyek tovabb csak kivancsi voltam a hozzaszollasokhoz.
2009. okt. 22. 13:46
 10/22 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Hátha itt találsz valami bíztatót! A tartalomjegyzék 4.-ban jó kis mantrák vannak.

2009. okt. 22. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!