Szerintetek autista vagyok?
Nem igazán érdekelnek az emberek, mert untatnak, volt már olyan, hogy el is aludtam beszélgetés közben (jó az a párom nagymamája volt), de ha valaki elkezd hozzám beszélni, úgy érzem megváltoznak az agyhullámaim, és beájulok. Kivéve ha olyan témákról beszélünk, amik engem érdekelnek, de ezek olyan elvonatak, hogy a legtöbb ember kiakadna.
Akkor úgy érzem, hogy nem érzek semmit. Illetve ha mégis, akkor csak negatív érzéseim vannak.
Képes vagyok órákig elleni valami hülyeséggel. Pl. a szappanjaimat szagolgatom, vagy radírral játszok, vagy könyveket lapozgatok (de nem olvasom) vagy csak értelmetlenül csattogok az egeremmel a gépen.
Szenvedek a monoton munkától, ha viszont kapok valami kihívást (pl. programozás), akkor teljesen el tudok veszni órákon át.
Úgy érzem egy csomó helyzetet nem látok át. Emiatt pánikrohamom volt néhányszor. Ha mégis átlátom a helyzetet, hogy mire megy ki, akkor úgy érzem, hogy nem tudom titkolni a viselkedésemmel, és végül tényleg nem.
Szerintem mindenki belül egy önző dög, de mindenki álszenteskedik, de ha ezt valakinek előadnám, biztos elmebetegnek tartana.
Sokszor érzem úgy, hogy az emberek megrökönyödnek a beszédemen. Sokszor fordult már elő, hogy valaki, aki úgy éreztem szimpatizál velem, elszörnyülködő arcot vág, amikor megszólalok. És utána elkerül. De van, hogy mások utánozzák a hangsúlyomat, akár előttem is kinevetnek.
Nem bírom, ha viccelődnek velem, az egyenes kommunikációt szeretem, a többi fáraszt, vagy ellenségeskedésnek veszem (van, amikor tényleg az, és van amikor nem, ilyenkor én jól beégetem magam, aki meg tényleg szemét szokott lenni velem, az röhög a markába)
Szerintetek?
Én úgy nem tudok fogalmazni mint te. Hány éves vagy?
De egy Asperger-szindróma lehetséges vagy Anti szociális személyiség zavar.
Egy Aspergeres.
Második vagyok menj el házi orvoshóz!
Ha tévedel is nem fog kinevetni ha mégis megsérti a jogaidat.
És a háziorvos majd felír egy pirulát, és attól más lesz minden?
Nem is biztos, hogy meg akarok megváltozni, és olyanná válni, mint akik jelenleg halálra untatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!