Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Paranoiás vagyok egy kicsit?

Paranoiás vagyok egy kicsit?

Figyelt kérdés
Néha úgy érzem az emberek belelátnak a gondolataimba, vagy hogy az utcán rajtam nevetnek. Ezeket még mástól is hallottam, de szokott lenni egy olyan érzésem is, hogy a számítógépem megfigyelés alatt áll. Persze tudom, hogy ez mind hülyeség, de mégsem vagyok biztos benne.

2013. júl. 17. 10:59
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem van ilyen.

Az emberek nagy része nem érez ilyet, ezért nevezik paranoiának.

Persze ott van még a fantázia is, hiába a jó megérzés, ha a fantázia tovább szinezi, az már lehet paranoia.

Ezért kell nagyon résen lenni, mert ebből lehet bármilyen baj pl. nem mersz majd kimenni az utcára, szóba állni emberekkel, dolgozni menni, stb.

Egyébként az is köztudott, hogy mindenkit megfigyelnek rendszerek a reklám miatt, figyelik az érdeklődési kört, de nem az embert, hanem mint potenciális fogyasztót.

Ha viszont van rá okod, hogy félj a megfigyeléstől, azt meg csak te tudhatod.

2013. júl. 17. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!