Mit tehetek, ha egész nap tiszta ideges vagyok, minden különösebb ok nélkül?
Ki írta fel az antidepresszánst, és miért szeded?
Ha a jelenlegi módszered a mentális karbantartásodra alkalmatlan, szánsz-e rá valamilyen energiát, hogy rendbe tedd az életed?
Van megoldás.
Azért írom én is a mellékhatásokat, mert én szedtem már Aurorixet, Yarocent, Cipralexet, aztán megint Aurorixet, Yarocent és Cipralexet ilyen sorrendben és amikor másodszorra kezdtem el ezt a hármat szedni, mindegyiknél mellékhatások jöttek elő.
Aurorixnál állandóan kómás és fáradt voltam. Yarocennél első alkalommal semmi mellékhatás nem volt, másodszor viszont 2-3 hét alatt több mint 10 kilót felszedtem úgy, hogy nem ettem többet. Cipralex pedig külön élmény volt. Első alkalommal csak fáradt voltam tőle állandóan, második alkalommal pedig állandóan feszült voltam, remegtem, vert a víz és hasonlók. Mellette állandóan olyan érzés gyötört, mint amikor az ember nyújtózkodik és nem múlik el az a feszültség jellegű érzés.
Az okát nem tudom, de ezek tényleg így történtek. Ráadásul az orvosom azt mondta, hogy nem kell szépen hozzászoktatni másodjára, mert már szedtem ezeket és nem lesz first pass effektus.
Persze lehet, hogy nálad más és ha a nyugtatók segítettek, akkor örülök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!