Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek, ha egész nap...

Szerintetek, ha egész nap csak feküdni, aludni kívánok az már depresszió?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok és lány.

2013. máj. 24. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
21%
lustaság
2013. máj. 24. 15:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha csak azt kívánod, akkor nem, vagy nem feltétlenül.

Ha depressziós vagy, akkor nem bírsz felkelni, továbbá általában meg sem tudod fogalmazni, hogy ez lenne a bajod...

2013. máj. 24. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha "csak" ennyi, akkor azt lustaságnak hívják!
2013. máj. 24. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Nem feltétlenül lustaság, lehet vitaminhiány, vagy vashiányos vérszegénység. Szerintem menj el a háziorvosodhoz, egy labor nem árthat, és kezdj el valamilyen multivitamint szedni, hátha csak lemerültek a raktáraid a télen.
2013. máj. 24. 15:29
 5/10 A kérdező kommentje:
nincs úgy semmihez kedvem nincs motivációm szinte nem lelkesedem már semmi iránt
2013. máj. 24. 15:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

igen ezek lehetnek a depresszió tünetei, az is ha inkább fel se kellsz annyira kedvetlen vagy / túl sok vagy túl kevés alvás

egyébként testmozgás, napfény, egészséges táplálkozás, meg ha elfoglalod magad értelmes, hasznos dolgokkal sokat segítene Neked!

2013. máj. 25. 00:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki benne van a depresszióban (majorban),akkor sajnos ezek a dolgok sem segítenek csupán az idő mulása míg az agy kémiája nem rendeződik valamennyire ezután már segíthetnek az előttem szóló említései
2013. máj. 26. 12:30
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nem lustaság hanem éppenhogy depresszió, velem is ugyanez van nincs akaraterőm már semmihez de már az élethez se, elegem van mindenből és magamból....valszeg a lustákra az sem jellemző hogy ébredés után vagy éppen az álmatlan éjszakában azon gondolkoznak órákig hogy szánják el magukat a halálra...
2013. máj. 28. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
67%

Nagyon is, hogy lehet depresszió. Én elmennék homeopátiás orvoshoz! ha annyira sem bírsz kimászni az ágyból, akkor javaslom: Wörishofener Nervenpfleget szedni. Ez növényi eredetű szorongás csillapító.

De a depressziót bármilyen eredetű gyulladás is okozhatja, pl. egy vírusos fertőzés, influenza, megfázás. Próbálj meg olyat csinálni, ami jó Neked, pl. vígjátékokat nézni! Fürdeni a kádban forró vízben, fürdősóval, ha ez jól esik. De az is lehet, hogy az emésztőrendszered van túlterhelve, akkor lehet szedni Protexin kapszulát vagy Danone Aktív joghurtot.

2013. máj. 28. 21:57
 10/10 anonim ***** válasza:
53%

Kedves utolsó!

Ugye Te sem gondolod komolyan hogy a depressziót el lehet űzni egy joghurttal?

Ha Nálad ez bevált, akkor még nem voltál depressziós...

2013. máj. 28. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!