15 éves lány vagyok aki vagdossa magát. Nagyon kevés az önbizalmam és akár hogy is nem tudok magamba bízni. Mikor ilyen nagyobb megpróbálttatásokon előtt voltam akkor kezdődött ez az egész. Mi legyen?
figyelj.13 vagyok.. csaladi hatterem is olyan hogy huha..
es en is VAGDOSTAM magam.. de annyira h korhazba voltam miatta..
mara mar talaltam egy sracot.. meghallgat.. nem kell magamba folytani mindent... szeret es en is ot.. keress vkit aki meghallgat.. tamaszkodj ra.!!
es ezt hagyd abbaa!!!
nem segit semmin.kezd ott h megszabaldulsz minden targytol amikkel ezeket csinaltad.. korzo.penge..kes....stb...rakd el... dobd ki...
Szivesen meghalgatlak ha akarod...
Tudni kéne hogy mi miatt kezdődött ez pontosan
"szokj le" ezt könnyű mondani ...
Ha szeretnél beszélgetni , keress fel itt.
Valamiért csak ide jöttél segítséget kérni! Tehát keresed a megoldást.
Azt mondod, vannak, akik meghallgatnának, te nem fogadod el a segítséget. Miért? Attól félsz, hogy nem értenének meg? Vagy hogy csalódnának benned?
Biztos, hogy van valami lelki problémád, és mindenekelőtt ezt kellene megoldani. Ha ez megvolna, leállnál a vagdosással is.
Ha senkivel sem tudsz őszintén beszélni - bár jó lenne, ha tudnál! - alternatív megoldásként javaslom, hogy írd össze egy papírra a problémáidat. Miért nincs önbizalmad? Mi az, ami zavar, akár saját magadban, akár másokban? Ez talán segít abban, hogy jobban átlásd a problémát - és akkor másoknak is könnyebben beszélsz majd róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!