Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológusok vagy aki tud...

Pszichológusok vagy aki tud rá válaszolni! Miért írtam 15 évesen ilyet és mi lett volna a folytatása?

Figyelt kérdés

Nemrég bukkantam rá egy cetlire, amit mikor most 20 évesen megtaláltam nagyon ledöbbentem. Ez van ráírva:

Egy magányos lány története

December 25.-e van 21:15 perc. Itt ülök az ágyamon és gondolkodok. A napok telnek-múlnak és a szeretet ünnepe egyre halványabbá válik. Már nem vagyok boldog. Ha átgondolom az egész eddigi életem, sorra jönnek elő újabb emlékek. Én már nem vagyok a régi. Itt állok 15 évesen és... ennyi a történet. miért nem folytattam? annyira kíváncsi lennék akkor miért írtam én ezt le, és milyen gondolatok jártak a fejemben.

2013. júl. 9. 16:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Probalj visszaemlekezni. Azert megse 5 evesen irtad.

Nem tortent veled valami rossz dolog akkor?

Voltak barataid?

A csaladodban nem voltak konfliktusok? A szuleiddel nem veszekedtel sokat? Vagy a szuleid egymassal?

Nem volt valami betegseged?

2013. júl. 9. 16:41
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
20 évesen nem emlékszel, hogy 5 éve karácsonykor miért írtad azt amit?! Mindenesetre szerencsés vagy, ha már olyan más az életed, hogy teljesen ledöbbent, hogy 5 éve magányos voltál és szomorú.
2013. júl. 9. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!