Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Átlagosan mennyit kérnek 1...

Átlagosan mennyit kérnek 1 óra beszélgetésért a pszichológusok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 11. 23:48
 1/8 A kérdező kommentje:
És milyen gyakran kell ahhoz járni, hogy hasznos legyen a dolog?
2013. ápr. 11. 23:48
 2/8 anonim ***** válasza:

5-12 ezer

hetente!!!

De megéri...

2013. ápr. 12. 00:06
 3/8 A kérdező kommentje:

55 ezer forintom van erre, az elég lehet?

Tudom, nagyban függ sok mindentől, csak általánosságban kérdezem...

És köszönöm a válaszod!

2013. ápr. 12. 00:09
 4/8 anonim ***** válasza:
55ezer Ft-od van pszichológusra havonta, vagy az egész terápiás folyamatra és kezelésre? Általában 5-8000 Ft, esetleg 10ezer Ft, érdemes utánaérdeklődni. Hetente egyszer érdemes elmenni egy órára, és tényleg megéri, ha megfelelő terapeutát választ az ember.
2013. ápr. 12. 00:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Ennyim lenne az egész terápiára. Elkezdjem ennyi pénzzel vagy gyűjtsek még hozzá? Tényleg fogalmam sincs, hogy mennyi kellene ahhoz, hogy helyrerakjon. Nagyon régóta gondolkozok azon, hogy el kéne menni, de nem mertem eddig.

Most szeretnék lépni, de tanuló vagyok még, így nincs saját jövedelmem. A szüleim biztos, hogy adnának,d e nem szeretnék nekik szólni a dologról.

2013. ápr. 12. 00:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha elmennél próbaképpen egy beszélgetésre? Mondd el a problémáidat a pszichológusnak, nagyjából felvázolva mindent, amiből majd talán sikerül leszűrnie, milyen típusú és hány üléses terápiára lenne szükséged. Lehet, hogy olyan jellegű problémád van, amit néhány hónap alatt enyhíteni lehet.
2013. ápr. 12. 00:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha kiskorú vagy, nem feltétlenül kell fizetős psz, nézd meg, van-e iskolapszichológus, vagy a helyi nevelési tanácsadóban is elérhető szakember.

Amúgy, amit előző ír, jó. Menj el, vázold fel, s kérdezd meg, mit látna jónak.

2013. ápr. 12. 10:32
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem vagyok már gyerek, 23 éves vagyok.

2013. ápr. 12. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!