Igaz, hogy a pszichológusok sokszor maguk is "segítségre szorulnak"? Ha ez igaz, akkor lehetek még pszichológus? , nem kell ahhoz nagyon erős személyiségnek lenni?
Csak azért kérdezem, mert jelenleg engem is depresszióval és szociális fóbiával kezelnek, amiből egyenlőre nem látom a kiutat :/ Bár ha másoknak segíthetnék attól biztos jobban érezném magam, mert tudnám, hogy valami "hasznosat" teszek, csak nem tudom, hogy úgy mennyire lennék "hiteles", meg azt sem, hogy mi kell ahhoz, hogy (JÓ) dilidoki legyek : )
Ja meg az a baj, hogy tiszta pillanataimban tényleg szeretném ezt, de nagyon sokszor inkább a "semmi nem érdekel, felőlem mindenki felfordulhat velem az élen" állapotban vagyok :S
Ez nem túl szerencsés, de így magadat is könnyebben megismerheted.
Elfogulatlannak kell lenned mindenféle körülményeknél.
Az előzőnek sajnos igaza van. 20 évesen azért már tudnod kéne, hogy mi az, amivel rendelkeznie kellene egy olyan embernek, aki ilyen irányt nézett ki magának.
bocsánat, hülyén foglalkoztam! Én olyanokra gondoltam, hgoy mint pl bioszt kell tudni, és hogy ehhez hasonlók mik vannak... :S
Oké, hgoy empátia, meg késztetés, elkötelezettség satöbbi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!