Szerintetek menjek el a napokban pszichológushoz megint?
Dolgozunk, és belevitt valamibe amit én meg is tettem, én viszont azóta rosszul vagyok és totális kudarcnak elem meg.
Nem nagy dolog sokkal nagyobb dolgok nem fajnak de ez nagyon...
Rávett h írjak egy lánynak a neten, a csaj viszont meg arra
Sem vette a fáradtságot h visszairjon.
Azóta teljesen kikeszultem, nagy bukásnak és kudarcnak elem meg. Az eletkedvem is elment. Mondom komolyabb dolgok nem fajnak, ez meg megis.
Mindenképp menj el! Már csak azért is, hogy ezt megbeszéld vele. Szerintem a lelkednek is jobban fog esni, ha ezt kibeszéled neki, hogy ez történt, fáj, és nem érted miért adta ezt a tanácsot.
Amit egyébként én sem értek, hogy miért javasol ilyet, hogy beszélj, vagy írj az xy-nak. Elvileg úgy kéne rendezned a lelkedben a dolgokat, hogy ne legyen szükséges 3. felekkel is rendezned az adott problémát.
Arra vett rá h ismerkedjek meg a csajjal de az megcsak vissza sem irt.
Am jovohet utáni heten mennek de lehet most is kellene mert rosszul vagyok.
Köszi a választ!
Sajnos személyesen tényleg lehetetlen lett volna felkeresnem a lányt. Ezért beszéltük h írjak neki neten. Mondta h max nem ír vissza nem veszitek. Oké nem veszitek de rossz érzés.
Amúgy az érzés folytogato, mintha gombóc lenne a torkomban gyomorideg, illetve mintha kést forgattak volna meg bennem, a rossz kedvrol nem is beszelve
Köszi a választ ;)
Tudom h nem kellene ennyire rosszul viselni de nemtok mit tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!