Érdemes ezzel pszichológushoz fordulnom?
19 éves vagyok, és beleszerettem az egyetemen az egyik tanáromba, ő 50 éves lesz. Családos ember, komoly egzisztenciával, én pedig vele szemben 0 eséllyel. Egyre többet jár ő a fejemben, ma pl. egész délután bőgtem, mert tudom, hogy 1 hétig nem látom, és rettenetesen rossz érzés. Mellette pedig nagyon kínoz a bűntudat, mert van párom. Szeretem, vele akarom leélni az életem. ha a tanáromnál lenne esélyem, akkor sem csalnám meg vagy hagynám el. De annyira rossz érzés, hogy közben én folyton egy másik emberre gondolok. És nem tudok nem gondolni rá, szinte hiányzik, hogy rá gondoljak :(
Mi ez? Apakomplexus? Érdemes ezzel pszichológushoz menni? Tudna segíteni? Vagy mit csináljak? Nem bírom már sokáig :(
Ne haragudj, de eztán minden pasinál elmész pszichológushoz, ha beleszeretsz? A szerelem nem betegség. Mondom én.
"A szerelem setét verem.
Beleestem, benne vagyok"
mondja Petőfi.
Velem most ugyanez van. Én a konzulensembe szerettem bele, én 26 vagyok (nő), ő pedig 40. Családja van, de megcsalta már a feleségét, velem is megakarta, de én hezitáltam, ezért ő dobott.
Rájöttem, hogy beleszerettem, de megvizsgáltam a dolgot és rájöttem, hogy én inkább a lelki kötődést szeretem, ami hozzá fűz, azt a komolyságot szeretem,a mi belőle árad, én nem őt, mint férfit. Szerintem te is inkább a lelki biztonságot látod benne a kora miatt, és hogy komoly ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!