Szerintetek tényleg pszichológushoz kell fordulnom?
12éves koromban elveszítettem a testvéremet,és azóta minden este sírok,és most még rosszabb mert most vlt neki a 4.évfordulója,és a suli se alakul úgy ahogy én akarom.A barátaim,azt mondják h menjek el pszihológushoz.A családomnak nem nagyon akarom elmondani,inkább csak játszom előttük hogy jólvagyok.a válaszokat megköszönném.
16/L
Szerintem is jó lenne, mert ennyi idö után már nyugodtabban kellene ehhez állnod - az évforduló körül még érthetö, hogy újra minden felkavarodik benned, de az, hogy egyébként is minden nap sirsz emiatt, az nem szokásos. Lehet, hogy van valami a háttérben, ami miatt ennyire nem tudod feldolgozni. Egy jó szakember segithet ebben, és neked is jobb lenne, ha le tudnál nyugodni.
Metkérdezhetem, hogy hogyan veszitetted el öt: betegségben vagy balesetben?
Szia! Sajnálom hogy elvesztetted a tesódat, nagy fájdalom lehet:( Nincs a környezetedben olyan, akivel igazán őszintén tudnál beszélgetni? Lehetséges hogy szükséged lenne valakire, mivel még nem dolgoztad fel ezt a tragédiát.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!