Menjek pszichológushoz? (lent)
Nehezen, vagy egyáltalán nem alakítok ki emberi kapcsolatokat, szinte még a saját rokonságommal sem, nem szeretek, nehezen veszem rá magam, hogy mások szemébe nézzek, vagy kimozduljak otthonról, plusz idegesítő kényszereim vannak: ízületropogtatás (ha nem teszem meg, úgy érzem, megőrülök), kar és szájrángás, meg hogy sebeket idézek elő a lábamon és a karomon (csak hosszúujjút és hosszúnadrágot tudok így hordani). ez úgy 4-5 éve tart és erősödik. (főleg most, hogy budapestre kerültem a tömegbe). és nagyon nehezen alszom el, 1-2 órát minimum forgolódok és nem bírom leállítani az agyam.
a szüleimnek ilyet nem szeretnék elmondani. főleg, hogy valószínűleg homoszexuális vagyok.
(már első általános óta vagyok embertávoli)
L/16
Nem azért vagy homoszexuális, mert nem is volt más kapcsolatod?
Szerintem menj el egy gyerekorvoshoz, és mond el neki a problémáidat. Biztosan fog tudni segíteni. 16 évesen nehogy feladd...
Hú bakker,egy pillanatra azt hittem hogy én írtam ez a kérdést D: Minden klappol,az elszigetelődéstől a kézropogtatásig,alvási problémákig minden.Kivéve talán a homoszexuális részt,de abban sem vagyok biztos...
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!