Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez kötelező mindenkinek....

Ez kötelező mindenkinek. Elolvasod?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 29. 16:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen "9" es !!! Ennyi az egész egy nagy átverés!!nem tudom hogy sokan miért dőlnek be ennek az egésznek..és még itt is vitába szállnak hogy nekik van igazuk akik naponta min 3 gyógyszert beszednek..kicsit el kellene gondolkodni és megtalálni a problémának a forrását,akár egyedül akár segítséggel de gyógyszer nélkül!!!
2013. jún. 29. 19:47
 12/13 A kérdező kommentje:
nem tudom hogy mire értette de vedd úgy ha pl gyógyszert szedsz akkor hagyd abba!!és majd észreveszik az állítólag orvosnak mondott emberkék hogy hoppá mennyivel kevesebb a bevételük ebből az egészből hol ott semmit sem csinálnak!!Mert már nekem több fogalmam van mint nekik erről az egészről hogy elmész hozzájuk és 5perc után már egyből gyógyszert írnak fel a semmire..mivel nem lát bele a fejembe meg nem csinál semmit akkor hogyan tudja diagnosztizálni hogy nekem mi bajom van!!!??SEHOGY!!!!SZÁNALOMMM AZ ÖSSZES!!!
2013. jún. 29. 19:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Sosem szedtem semmilyen gyógyszert.

A video végén mondja, hogy vágj vissza.

2013. jún. 29. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!