Az igaz, hogy mindenkinek kötelező 18 évesen elmenni a nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
Osztálytársaim beszélték,és megijedtem egy kicsit ettől :D2011. febr. 4. 17:27
1/10 anonim válasza:
Szerintem nem kötelező, de ajánlott az biztos. 18 évesen már fogamzásgátlót is íratnak fel meg az egyéb egészségügyi vizsgálatok is fontosak lennének.
3/10 anonim válasza:
Már miért írnának föl fogamzásgátlót, ha nincs is rá szüksége?
Egyébként nem kötelező. Ha nincs semmilyen probléma akkor fölösleges elmenni.
4/10 anonim válasza:
Nem kötelező, de jó, ha megvizsgál, tanácsot ad (személy szerint neked mi volna pl. a fogamzásgátlás megfelelő módja, rendben van-e minden a belső női nemi szervekkel stb., stb.)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Igazából azt mondták, hogy az egyetemre/főiskolára való jelentkezés miatt kötelező :)
2011. febr. 4. 17:36
6/10 anonim válasza:
Dehogyis!Nem kell elmenni! Vannak munkahelyek, ahol kérik, de iskolában nem!
Én is egyetemista voltam, 21 éves amikor először mentem nődokihoz, mert hüvelygombám volt. De előtte nem.
7/10 anonim válasza:
Na, ez meg különösen nem igaz!
Legfeljebb olyan különleges felsőoktatási intézménynél, ahol ennyire fontos a testi egészség.
8/10 A kérdező kommentje:
Huu akkor megnyugodtam :) Nem tudom honnan vették :\
2011. febr. 4. 17:44
9/10 anonim válasza:
Ha nem élsz szexuális életet, még nem kell. Amikor elkezdesz szexelni, akkor azért illik elmenni. Mindegy, hogy 15 vagy vagy 35.
10/10 A kérdező kommentje:
Azt tudom hogy vannak ilyen iskolák, például rendészeti iskolákhoz is el kell menni urológushoz :) De ezen csodálkoztam,hogy másoknak is...:)
2011. febr. 4. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!