Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kötelező-e terhességen kívül...

Kötelező-e terhességen kívül nőgyógyászhoz járni?

Figyelt kérdés
Mivel óvszerrel védekezünk a párommal, és eddig nem észleltem nőgyógyászati problémát, nem jártam nőgyógyászhoz. Most terhes vagyok (aminek nagyon örülünk) és az orvos akihez mentem fel volt háborodva amiért nem jártam rendszeresen rendelésre.
2007. szept. 27. 19:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező, de erősen ajánlott. Legalább rákszűrésre. Ha gyereked lesz, akkor különösen, mivel fel is kell nevelned! Már nem csak magadért vagy felelős!
2007. szept. 27. 20:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
az éves rákszűrésre mindig el kellett volna menni mert te azt nem tudod megállapítani,hogy a méhnyakad milyen állapotban van csak az orvos
2007. szept. 28. 09:43
 3/4 anonim válasza:
100%
Évente azért nem árt elmenni rákszűrésre, a saját egészséged miatt.Nem kötelező, de ajánlott!
2007. szept. 28. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
nem kötelező menni,csak ajánlott.rák szürés és női nemi bajod miatt
2021. jún. 16. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!