Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez kötelező mindenkinek....

Ez kötelező mindenkinek. Elolvasod?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 29. 16:37
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
ha nem indulna el így akkor csak azt kell beírni hogy indavideo.hu utána a keresőbe h pszichiátria és a videók között meg lehet találni h halálos profitszerzés!!!!Nagyon érdekes és fontos..
2013. jún. 29. 16:47
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyan nem fogom végignézni, láttam ilyeneket már. Hagyjunk föl az egész pszichiátriával, térjünk vissza az imához...
2013. jún. 29. 16:50
 3/13 A kérdező kommentje:
2013. jún. 29. 17:00
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Jó kis szcientológus propagandafilm. Köszi, de nem :)
2013. jún. 29. 17:00
 5/13 anonim ***** válasza:
23%
Nagyon sok az igazságtartalma. Én nem vagyok szcientológus, csak végigmentem a pszichiátria szörnyűségein.
2013. jún. 29. 17:02
 6/13 A kérdező kommentje:
hát elég gyökér lehetsz már ne is haragudj!!!!!ez egyáltalán nem az !!! Biztos neked már teljesen átmosták az agyadat a sok gyógyszerrel :D EZ CSUPÁN ARRÓL SZÓL HOGY MEKKORA ÁTVERÉS EZ AZ EGÉSZ!!!!!
2013. jún. 29. 17:02
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
Eddig sem bíztam bennük,de a szcientológusokban meg főleg nem.
2013. jún. 29. 17:03
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszi de nem :)

Kit érdekel hogy te mit gondolsz??biztos te is ebből keresed a kenyered..Szánalom

2013. jún. 29. 17:04
 9/13 anonim ***** válasza:
77%

Nem néztem teljesen végig, de szerintem a pszichiátria áltudomány, mondom úgy, hogy dolgoztam pszichiátrián, igaz, nekem szociális végzettségem van, az ápoltak elméjével nem foglalkoztam. És nem, nem betegek, lényegében teljesen normális embereket is ápolnak. Miből döntik el, hogy ők betegek és kint a buszmegállóban mások nem? Mert ők semmilyen nonkonform viselkedést nem tanúsítanak? Hol dől el, hogy mi normális és mi nem?

Az orvosaink néhány diagnózist adtak felváltva, egyes orvos a pszichózist szerette "osztogatni", a másik a depresszió különböző fokait, tették úgy, hogy ha épp más lett a kezelőorvosa a visszatérő betegnek, mással is diagnosztizálták. Természetesen mindig a minél jobban fizető BNO-t adták nekik, hogy az OEP tejeljen.

A gyógyszerekről is csak annyit, hogy az aktuális gyógyszerügynök által ajánlottat írták fel boldog-boldogtalannak, egyes jól adó gyógyszereket szinte mindenkinek felírtak.

Persze nyilván vannak akiknek kell a pszichiátriai kezelés, egy nyugtalan demens betegnek még van értelme haloperidolt adni, hogy nyugodjon meg és ne tépje ki magából az infúziót, amit esetleg más betegségei miatt kap.

Talán még egy drogfüggő esetében is hasznosak a gyógyszerek, de neki sem az elméjét kell elnyomni, meggyógyítani, hiszen nem a gyógyszer dönti el a fejében hogy ő nem szúrja magát többet, hanem ő maga. Ehhez pedig még a pszichológus is hasznosabb, vagy az olyan elvonók, ahol nem gyógyszerkoktélokkal gyógyítanak.

A különféle ilyen-olyan depressziós emberek "gyógyítása" viszont felesleges, akik nem veszélyesek sem magukra, sem másra, csak valami miatt eltérnek a többségtől.

Az egyik tankönyvemben volt, hogy végeztek egy kutatást, amiben pszichológiai-pszichiátriai végzettségűek jelentkeztek pszichiátriai kezelésre valamilyen intézetbe, úgy, hogy az ottani személyzet nem tudta róluk, hogy nem betegek. Mindegyikükre rásütöttek valamilyen diagnózist, amikor feljegyzéseket írtak a kutatásukhoz azt is az elmebaj egyik jelének vették.

Szóval teljesen normális (?) emberek viselkedését ítélték kórosnak.

2013. jún. 29. 17:13
 10/13 anonim ***** válasza:

Elolvastam.

Mit mond a végén? Hogyan vágjak vissza?

2013. jún. 29. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!