Nem bírom megakarok halni? Végem van.22/N
De az egész problémára annyit tudnék írni csak, hogy:
DÖNTÉSEK, KÖVETKEZMÉNYEK
22 éves korodra bevállaltál 3 gyereket a semmire. Majd nem akarok bölcsibe adni őket.
Hát akkor így jártál, tudod, döntések, következmények.
A semmire? Na ezzel vitatkoznék. Szerintem jobb anyagi hátterem van mint itt bárkinek.
Miért adnám bölcsibe? A nagy már ovis, a középső meg jövőre megy oviba. A legkisebb meg most született.
Szuper, örülök, ha a miénknél jobb anyagi körülmények között élsz. Akkor már csak azt nem értem, hogy mi itt a probléma?
Bízd rá valakire a gyereket, és menj el kicsit kikapcsolódni! Vagy add bölcsibe, és akkor is el tudsz menni legalább időnként kikapcsolódni! Vagy fogadj időnként bébiszittert, gondolom megtehetitek.
Ha jól vettem ki a szavaidból, ez a problémád.
Ahhoz pedig, hogy mások emberszámba vegyenek, ahhoz úgyis kell viselkedni, illetve időnként ki is kell harcolni ezt.
Ha a férjed ennyire sötét, az már sajnos egyéni probléma.
"A páromnak is csak arra kellek h legyen vki aki vigyáz a gyerekeire meg legyen kit meb*szni."
Hát ez elég nagy baj!
De Te vagy, aki megcsinálja ezt!
Miért csinálod meg neki?
Ez valóban embertelen!
Ha annyira nagy Rajtad a teher, hogy azt írod "Végem van.", akkor ebből le kell adni.
Ha ennek mentális akadálya van ("nem bízom idegenekben"), rokonokra sem akarod bízni, azt sem gondolod, hogy a férjed dolga volna ezzel a rengeteg dologgal foglalkozni, akkor menj el kineziológushoz, aki segít ezeket a meggyőződéseidet megváltoztatni, hogy ne egyedül akarj annyi dolgot megcsinálni, amit egyedül valóban képtelenség. Le kell adni ezkeből, nincs mese, mert túlvállaltad Magad.
Anyagi akadály nincs, csak a fejedben vannak oylan meggyőződések, amik miatt túlvállaod Magad és tönkretesznek Téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!