Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért álmodtam ezt, vagy mi...

Miért álmodtam ezt, vagy mi ennek a jelentősége?

Figyelt kérdés

Nem igazán találtam jobb kategóriát ezért ideírom le. Most szeptembertől kezdtem a középiskolát és egy elég színvonalas iskola ahol az osztályban van pár nagyon rendes ember és jó barátok vagyunk (nem haverok.. barátok) az álmomban pedig az volt hogy ott voltak a barátaim és nem is tudom mintha valahova leültünk de a földön kb. 4 kiterült drogos volt (mi soha nem drogoztunk nem is fogunk távol áll tőlünk) aztán leültünk és az egyik először felpattant a földről és valami átalakított tűvel belőtte a barátomat majd a többi is felkelt és a többeket is belőtték de.. rögtön meghaltak és rögtön tiszta vér minden és eltünt a bőr hús szervek cska csont és vér(nagyon durva jelent volt) én nekem sikerült elfutnom de mintha beszéltek volnah hozzám pedig meghaltak ??! Rohantam árkon bokron át menekültem.. aztán ezek elött vagy után mintha az iskolábn lettünk volna és úgy tudtuk hogy meghalt a barátunk (csak az egyik a 4-5 küzöl) akivel a legszorosabb a viszony. És a srác barátnője is a vállamon sírt meg ilyenek meg úgy tudtuk hogy a tóba fulladt bele (de a közelünkbe nincs is tó) szóval elég zavaros de mikor én egyedül felmentem a szobájába (a halott srácéba) az emeletre (álombeli szoba nem ien a lakásuk) akkor láttam őt.. és beszélgettünk.. de.. ááá nagyon zavaros.. és felébredtem valamikor mikor a véres jelenet volt... és nem mertem visszalduni pedig nem vagyok félős se semmi ien.. de.. nagyon pszihésen kihatott rám.. és a szívem rettenetesen nagyon gyorsan dobogott alig akart megállni és én meg remegtem.. nem tudom mirevélni soha nem volt még ien érzésem! Szeretem a barátaim de.. ez.. nagyon megrázó volt.. bocsi hogy kcsit hoszú lett

F/15

2009. okt. 14. 15:20
 1/4 anonim válasza:
Lehet hogy a barátaid olyan közösségbe fognak kerülni ami nagy kárt okoz bennük és rád is kihat, de nem tom, nem vagyok álomelemző.
2009. okt. 14. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nyugodj meg, semmi jelentősége! Mindenkinek vannak néha rémálmai. Lehet, hogy egy korábban látott film hatása, de az is lehet, hogy előtte nehezet vacsiztál.
2009. okt. 14. 15:26
 3/4 A kérdező kommentje:
hát nem tudom =/... a vacsi finom volt :) csak.. ez nem igazán rémálomszerű volt.. de mégis rémálomnak lehet nevezni.. és.. nem értem mért álmodok a barátaim haláláról :(
2009. okt. 14. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha a barátaid haláláról álmodsz az csak egyet jelent! Nem bírnád ki ha nem lennének ! Vagyis attól félsz,hogy elveszíted őket vagy ,hoigy fogalmazzam,semmi egyéb rossz jelentése nincs csak pozítiv meséld el szerintem a barátaidnak ,ha eddig nem tetted. Nyugodj meg rám is mindig kihatnak az álmok érzelmileg..pár nap után ez az érzés elmúlik..
2009. okt. 14. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!