Gyomorideg utáni fájdalom?
Figyelt kérdés
Most vagy 3 napig nagyon erős gyomoridegem volt, ami miatt alig tudtam valamit magamba erőltetni, mert ilyenkor semmi étvágyam. Viszont most, hogy elmúlt a stressz van mikor előjön ez a görcsös fájdalom a gyomromnál, mintha ideges lennék, pedig abszolút nem vagyok már az. Van, hogy ide-oda bele nyilal , főként este. Decemberbe volt már egy hasonló helyzet, munkahelyi problémák miatt kb 1 hónapig gyomorideggel keltem, feküdtem. Az akkor annyira kikészített, hogy orvosról ovosra jártam, mindenféle vizsgáltaot végeztek és minden jó lett.Azt mondták az ideg olyan, hogy utána sokáig tart helyre hozni újra az ember gyomrát. Közel 4 hónapba telt mire a gyomorsavcsökkentők, gyógyvizek, gyógyteák és sorolhatnám, hogy mik használtak, és végre teljesen jól lettem. Most viszont kb ugyan ide jutottam. Van valakinek valami tippje, hogy van-e valami gyomornyugtató készítmény?2013. jún. 25. 11:12
1/1 anonim válasza:
A tartós káros stressz pszichoszomatikus elváltozásokat/tüneteket is képes "alkotni". Nézd meg a továbblépés lehetőségeit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!