Most akkor rákaptam a vagdosásra?
Hagyd abba!!!! De komolyan! Nagyon nagyon nagyon VESZÉLYES LEHET, ha véletlenül elvágsz egy ütöeret, EL IS VÉREZHETSZ!!! Személyes tapasztalat, én majdnem meghaltam...
Tudod, mért vagy boldog? Mert a vágások endorfint termelnek, amitöl felszabadultnak érzed magad. Most. Elöször elég egy kis karcolás, hogy a szervezetedben a felszabadult endorfin funkcionáljon. Aztán hozzászoksz, és az idö múlásával a fix adagodat is növelni kell, hogy ne legyél egész nap búvalb@szott. Jaaa, és még ha boldog is akarsz lenni, akkor pedig pluszban még vágnod kell.
Meg ott vannak még a hegek is, ami 99%, hogy soha életedben nem múlik el, és ott fognak éktelenkedni a kezeden, ami nem a legjobb véleményt formál majd Rólad. Az emberekben sok az elöítélet.
Azt ajánlom, hogy azonnal fejezd be, mert könnyen rá lehet kattanni, és szinte lehetetlen leállni, maga a földi pokol.
(egy volt vagdosó, aki már nagyon megbánta...)
hali,
nem tudom hogy hogyan állsz most a falcolással, de talán érdekel
én 14 évesen kezdtem el lenyúzni a bőrömet az alkarom belső feléről. ez azért volt jó, mert bárki megkérdezte hogy mi történt azt tudtam rá mondani hogy lehorzsoltam. ez 2 hónapig segített utána nem, de folytattam mert nem bírtam megállni hogy ne tegyem és mindig azt reméltem hogy
a következő hatni fog legalább egy picurkát
rá 3 hónapra elkezdtem falcolni. első alkalommal egy jó mély seb volt a csuklómnál, utána 1 hétre rá kevésbé annyira mély de már néhány, utána 3-4 naponta egyre több és több. többször és többször egyre nagyobb területen a karomon (de csak a belső részén). aztán nem volt elég a karom így elkezdtem a hasamat, de rájöttem hogy az nem annyira jó ezért a talpam volt a következő. eztán ez sem volt elég és tragikusabb módszerekhez fordultam
most vagyok 17 éves, 6 hónapja csak egy karcolást ejtettem a karomon
sok sikert mindenkinek a leszokáshoz és a túléléshez :D
ui.: még nem tudtam leszokni róla. mindig nálam van a bicska ha rám jönne hogy most
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!