Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Most akkor rákaptam a vagdosásra?

Most akkor rákaptam a vagdosásra?

Figyelt kérdés
Fél órája ejtettem pár vágást a csuklómon, és ahogy láttam hogy vérzik, és fáj, és most már tudom, hogy ez tuti módszer lenne, olyan feldobott vagyok, és már annyira megnyugodtam. Csak talán este is vágni..így hogy erre rákapok, talán le tudok tenni az öngyilkosságról?

2013. jún. 13. 14:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Ne kapj rá! Még most elejét tudod venni a dolognak. Keress valami más módszert a feszültség levezetésére! Írj verset/novellát, hallgass valami dühös zenét, vagy menj el futni - akármit, csak ne árts magadnak!
2013. jún. 13. 15:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha erre rákapsz csak könnyebben vágsz egyszer majd akkorát, amitől véged lesz. Találj ki valami mást, de komolyan.
2013. jún. 13. 15:20
 3/10 A kérdező kommentje:
A hobbi kipipálva, vers, és kutya. De itt olvasgattam azokról, akik vagdosták magukat, sosem értettem, de tényleg igazuk van, hihetetlen felszabadító!
2013. jún. 13. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kapj rá, mert tök olyan, mint bármelyik függőség, az elején fun, aztán elég mélyre is vihet. Nem tudhatod előre, mennyire fogsz rákapni (bár szerintem még nem következett be). Na mindegy, ne vagdosd magad, bár végülis a saját döntésed úgyis. De én nem javaslom, elég gonosznak kell lenni ahhoz, hogy valaki valakinek ilyesmit javasoljon (vagy butának).
2013. jún. 13. 16:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Értettem, sajnálom, tényleg csak ez megy nekem. Elnézést a zavarásért.
2013. jún. 13. 16:28
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Micsoda egy tipikus eszement lény vagy.... Hogy lehetsz ennyire gyenge??? Egyáltalán az öngyilkosság, hogy fordul meg a fejedben?? Nem lehetsz ennyire szánalmasan esetlen, hogy nem tudsz magadon segíteni? Mihez kezdenél, igazi probléma esetén?? Hova jutott a világ...
2013. jún. 14. 02:24
 7/10 anonim ***** válasza:
59%

Hagyd abba!!!! De komolyan! Nagyon nagyon nagyon VESZÉLYES LEHET, ha véletlenül elvágsz egy ütöeret, EL IS VÉREZHETSZ!!! Személyes tapasztalat, én majdnem meghaltam...

Tudod, mért vagy boldog? Mert a vágások endorfint termelnek, amitöl felszabadultnak érzed magad. Most. Elöször elég egy kis karcolás, hogy a szervezetedben a felszabadult endorfin funkcionáljon. Aztán hozzászoksz, és az idö múlásával a fix adagodat is növelni kell, hogy ne legyél egész nap búvalb@szott. Jaaa, és még ha boldog is akarsz lenni, akkor pedig pluszban még vágnod kell.

Meg ott vannak még a hegek is, ami 99%, hogy soha életedben nem múlik el, és ott fognak éktelenkedni a kezeden, ami nem a legjobb véleményt formál majd Rólad. Az emberekben sok az elöítélet.

Azt ajánlom, hogy azonnal fejezd be, mert könnyen rá lehet kattanni, és szinte lehetetlen leállni, maga a földi pokol.

(egy volt vagdosó, aki már nagyon megbánta...)

2013. jún. 14. 09:44
 8/10 anonim ***** válasza:
57%
meg fognak itt engem b@szni ezért a kommentért de én évekig csak azért nem lettem öngy. mert a vagdosás segített róla letenni napról napra (nálam kényszeres az öngy. késztetés)
2013. jún. 14. 12:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
NE. figyelj, én is így kezdtem. 1,5éve nem tudok leállni vele, a lábamon már olyan mély hegek vannak,hogy sosem gyógyulnak be. nem mehetsz strandra anélkül,hogy mindenki látná,nem tudsz átöltözni anélkül,hogy mindenki látná. szörnyű. és még ennek ellenére sem tudom megállni. ne tedd. esküszöm,nem csak úgy mondom, KOMOLYAN NE TEDD. én is azt hittem,kis dolog,légy szíves, hidd el,hogy nem az, nem jó,függsz majd tőle, elítélnek, csúnya lesz a tested,utálni fogod magad érte. ne tedd, csak ne!
2013. jún. 14. 21:39
 10/10 anonim ***** válasza:

hali,

nem tudom hogy hogyan állsz most a falcolással, de talán érdekel

én 14 évesen kezdtem el lenyúzni a bőrömet az alkarom belső feléről. ez azért volt jó, mert bárki megkérdezte hogy mi történt azt tudtam rá mondani hogy lehorzsoltam. ez 2 hónapig segített utána nem, de folytattam mert nem bírtam megállni hogy ne tegyem és mindig azt reméltem hogy

a következő hatni fog legalább egy picurkát

rá 3 hónapra elkezdtem falcolni. első alkalommal egy jó mély seb volt a csuklómnál, utána 1 hétre rá kevésbé annyira mély de már néhány, utána 3-4 naponta egyre több és több. többször és többször egyre nagyobb területen a karomon (de csak a belső részén). aztán nem volt elég a karom így elkezdtem a hasamat, de rájöttem hogy az nem annyira jó ezért a talpam volt a következő. eztán ez sem volt elég és tragikusabb módszerekhez fordultam

most vagyok 17 éves, 6 hónapja csak egy karcolást ejtettem a karomon

sok sikert mindenkinek a leszokáshoz és a túléléshez :D

ui.: még nem tudtam leszokni róla. mindig nálam van a bicska ha rám jönne hogy most

2013. júl. 16. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!