Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims játékot kedvelők! Most...

Kiss Felcso kérdése:

Sims játékot kedvelők! Most rákaptam itt egy kicsit az ízére a "simsezésnek" ért hozzá valaki?

Figyelt kérdés
első az lenne, hogyan kell valamit visszavonni ?(tudom,h a kis nyilacskával, de már akkor ha nagyon benne vagyok a játékban egy ideje....például ha a falat akarom eltüntetni, vagy a kerítést...remélem érthető mire gondolok) a másik , hogy örökbe fogadtam egy gyereket és nem igazán tetszik, meg sokan is vannak már, nem lehet valahogy visszajuttatni őt annak a nőcinek aki házhoz szokta hozni? és az utolsó pedig,lehet e olyat csinálni, hogy nekem nem az eredeti sims van meg, hanem másolt és a sima sims2 ...viszont van egy kiegészítős, ahhoz tudtommal kell az alap is, megfelel a másolt v az eredti kell? :(
2013. jan. 23. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha pl falat akarsz törölni, rámész a falépítésre, nyomva tartod ha jól emlékszem a CTRL billentyűt és úgy húzod a falépítő cuccot mintha építenél,de rombolni fog.

Ha nem kell a gyerek, akk azt hiszem ha rosszul bénsz vele, éhezik stb. akkor egy idő után elviszik. Vagy ha tudod gyorsan növeszd fel és költöztesd el. Vagy öld meg, pl bezárod vhová egy sütővel amiben épp kaja készül és ha tűz lesz majd megég a gyerek.

Eredetihez sztem biztos jó a nem eredeti kiegészítő, mert nekem is jó volt, nem eredetihez is jónak kellene lennie.

2013. jan. 23. 19:12
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen az informéjsönt :-) olyan kérdésem lenne még (mivel megszereztem a sims 3-at, hogy crackkelni hogy kell? le kell tölteni valamit a netről? a sims 2-re annak idején még valaki rárakta, de arra már nem emlékszem, h ki meg hogy, hogy...
2013. jan. 29. 18:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Én olyan verziót töltöttem le, h tömörítve volt a játék és Daemon Tools-szal kellett feltelepíteni és ezután fut.
2013. jan. 29. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!