Valószínűleg öngyilkos leszek, mellékes hogy miért. Gonoszságot követek el azzal, hogyha elmondom ezt valakinek, de nem segítségkérési szándékból?
Mielőtt megtennéd nézd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=qSAXYNIasxk
Ha ő elég erős volt ahhoz, hogy felálljon akkor neked is menni fog!
Én lebeszélném azt aki nekem ilyet mondana, egyszerűen nem lehet senkinek olyan rossz sorsa hogy öngyilkosságba meneküljön.Az öngyilkosság a könnyebbik út, ahelyett hogy az ember megoldaná a problémáit, mindenre van megoldás!Azzal ha megölöd magad a családodnak, a hozzátartozóidnak és a barátaidnak okozol szörnyű kínt, ne tedd meg, ez gyávaság, inkább örülj hogy megszülettél és hogy ember lehetsz, egy csodálatos lény aki szeretetet adhat és kaphat.
19f
Szia
Igen szerintem gonoszságot követsz el vele.Én pl ha tudnám ,hogy egy nem túl közeli barátom ilyet akarna tenni akkor valószínűleg orvost hívnék hozzá.Gondold meg mit akarsz tenni ,de előtte beszélj valakivel a problémádról(lehetőleg pszichológussal).Nekem amikor édesapám meghalt 16 éves voltam és elhiheted ez egy gyerek életében milyen törés főleg ,hogy fiú vagyok..
Hülyeséget semmiképp ne csinálj gondolj bele ,hogy a szüleid családod barátaid mit éreznének és főleg az mit érezne akinek elmondod de nem vett akkor komolyan.
Szia!
Az apukám öngyilkos lett, mikor 6 voltam.Utálom hogy itt hagyott.Semmit nem tudok róla.
Nem tom hogy viccből írtad-e, de ne tedd meg.Lehet hogy most kilátástalan minden ,de később örülni fogsz ha valami jó dolog történik veled, hogy NEM TETTED MEG! NE CSINÁLJ HÜLYESÉGET!!!!!!!!!!!
Szia!
Virág vagyok 14 éves.Az én apukám öngyilkos lett, és semmit nem tudok róla.Nem tudom, hogy viccből írtad-e de nem megoldás, lehet hogy most nem akarsz élni, és kilátástalan minden . De ha valami jó dolog fog történni akkor örülni fogsz hogy nem tetted meg. Én a helyedben elmennnék pszihulógushoz és örökbe gogadnék egy macskát vagy kutyát,mint társat.DE NAGYON KÉRLEK NE TETT MEG!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!