Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak, ha félek...

Mit csináljak, ha félek elmenni az évzáróra?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok. Ma lesz az évzáróm. Mondhatni "pánikbeteg" vagyok(hivatalosan nincs megállapítva, de többször volt olyan jellegű rohamom).

Amikor mások előtt kell szerepelni, úgy ver a szívem, és rettegek. Emiatt többször kellett már beszélnem az osztályfőnökömmel, és halasztottam el feleléseket is.

Az évzárón 100%, hogy kifog kelleni mennem átvenni valamilyen oklevelet, és most már félek!!! Annyira ideges vagyok,hogy egy falat se megy le a torkomon. Félek, mert ott lesz a barátom is, és nézni fog, és ver a víz. Hiába gondolom salátafejeknek az embereket..Mit tegyek?? mivel nyugtassam le magam?

2013. jún. 21. 12:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy szem rivotril nem ártana most neked!
2013. jún. 21. 12:58
 2/4 anonim válasza:

az jó lenne, de nehezen lehet hozzáférni.

Egy milis szanax is megteszi :D

2013. jún. 21. 15:48
 3/4 anonim ***** válasza:

A fenét nehéz hozzáférni. A pszichiáter készségesen megkérdezi, hogy van-e olyan gyógyszer, ami nekem bevált. Mondom, hogy Rivotril, és írja is a 2 miliset. Ebből papírforma szerint 2-t kellene szednem, de azért írta fel így, hogy passzoljon az ellátási idő-limit. Havonta visszamegyek hozzá, és beszélünk egy 3/4 órát. Ekkor megmutatom, hogy maradt benne egy csomó még. Majd eljövök. Ez azt fejezi ki neki, hogy bízhat bennem.

17F

2013. jún. 21. 18:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Nálunk azért nem ennyire egyszerű az eset. Én rendszeresen járok a pszichiáterhez, de a 0,5 mg ost is úgy kell kikunyerálnom. Gondolom, csak akkor osztják könnyebben, ha tudják, hogy szükséged van rá, és nem csak úgy, hobbiból.

2013. jún. 21. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!