Mit tudok csinálni ha nem akarok elmenni évzáróra de a szülők kényszerítenek?
A 4,5 az mióta rossz átlag? Hanyadikos vagy drágám? :D
17/f
Kibírod azt a 1,5-2 órát:) Mondjuk én is mindig utáltam az évzárókat/évnyitókat:D De legalább megnyugszanak a szüleid,hogy nem leszel "iskolakerülő"... Habár ez még bőven nem az a kategória. De azért a családi béke érdekében szerintem el kéne menned. A 4,5-ös átlag meg nem rossz. Biztos vannak nálad sokkal rosszabbak is:D
22L
4,5 az sz.r?????
Na ne már... Amúgy meg szerintem bírd ki, ennyibe nem halsz bele.
4,5 tényleg nem szar,de egy jó tanuló esetében nem jó, ha 5 tizedet rontott - csak a többieknek mondom :)
Szerintem menj el, kibírod, majd legfeljebb ha leszólnak akkor megmondod, hogy kijavítod, és majd megmutathatod hogy milyen nagyszerű vagy :D
Semmit. Menj el, másképp, hogy kapod meg a bizit?
Egyébként ne legyél ilyen! Valószínű, hogy a tanárnő már napok óta , a 4,5-ös átlagod miatt, egy lejárató beszéddel akar készülni az évzáróra, amivel porig aláz mindenki előtt. Ugyan már! Elhiheted, hogy nekem sincs kedvem Pestre menni a plusz 40 fokba, a bunkó, izzadt emberek közé de azért mégis csak ráveszem magam.
Kibírod!
hanyadikos vagy 6?
Amúgy elmondják ha ott vagy ha nem. 4,5 meg rohadt jó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!