Nyolcadikban kötelező elmenni a ballagásra, évzáróra ill. tablófotózásra?
:D pont 10 másodperce volt ilyesmi téma itthon, csak szalagavatóval:)
Egyébként tényleg nem kötelező, ellenben ha 1 tantárgyból megbuksz, kötelező nem-bemenni:)
Na én is így voltam vele. Felesleges rongyrázásnak tartom. Inkább menjen el az osztály tanárokkal együtt szórakozni, kirándulni, vagy csak üljön össze, de nem kell a felesleges cicoma.
Nekem az első - és egyben utolsó - ballagásom rém ciki volt. Ugye csokor... Szülők vettek ugyan, de hát az említésre sem méltó volt, olyan kicsi volt. Rém ciki volt, hogy azt is utoljára, szinte a "felvonulás" után kaptam kézhez. Végül felszedtem 3 szál virágot, úgy mentem végig az egész iskolában, miközben mindenkinek tömve volt a keze csokorral. Áh, kicsit se volt égő... :S
Középsulisra már felkészültem: el se mentem. Minek? Utána ott volt az érettségi.
Most fogom befejezni végleg a technikumot, na itt is csak szalagavatóra megyek el, ballagás kizárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!