Meg akarok halni!?
2 éve meghalt a mama és most veszem észre,hogy nagyon rossz,hogy nincs velünk,vele mindig mindent megtudtam beszélni.Nem ordítozott semmiért amiért anyáék igen.Nagyon hiányzik!!!nem tudom feldolgozni,hogy meghalt.
Valaki mondana tanácsot?
azért most,mert akkor csak sírtam,de most,hogy pánikbeteg lettem észre vettem,hogy senki nem barátkozik velem.Egyszerűen semmi kedvem az élethez.egyáltalán minek éljek ha ezzel kezdem a napot,hogy anyáék mindig azt a témát hozzák fel,hogy engem meg sem akart szülni,de akkor minek szült meg?!ezt mindig úgy beszéli apával,hogy én közben a szobámban vagyok,de mindent hallok.Utálom a saját életemet.Találkozni szeretnék a mamával.
Kiutat szeretnék ebből a sz@r felfogásomból!utálom magamat!miattam halt meg a mama.Ha nem ordítozok ott a feje fölött mikor beteg volt akkor szerintem még mindig élne.
agydaganatban és pánikbeteg volt és már mikor beteg volt akkor öngyilkos akart lenni,biztos miattam.
elsőnek:Na erről beszélek,ezért nem szeretnék élni,elegem van mindenből,mindenki ezt mondja vagyis az egyik barátom,hogy ha öngyilkos akarok lenni miért nem ölöm meg magamat!?ezt szeretném megelőzni mert azért vannak barátaim(kevéske),és azért ott vannak anyáék is.De ha mindenki ezzel foglalkozik illetve én ezt úgy gondolom,hogy ha itt nem kapok normális válaszokat akkor elnézést a kifejezésért lesz@rok mindent és akkor igazat adok az egyik barátomnak.
Csak egy emberrel írogatsz, velem. Kíváncsi voltam, hogy a mama betegsége meg a te feltevésed között mi szerint miattad halt meg van-e valami összefüggés, de szerencsére semmi. A mamát agydaganat vitte el és nem azért mert ordítottál, ha így lett volna, akkor inkább infarktusba vagy agyvérzésbe halt volna bele.
Viszont arra semmit nem írtál, hogy mit szeretnél a jövőben elérni, hogy képzeled magad el 5 év és 10 év múlva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!