Bennfekvős pszichiátriáras akarok menni de senkinek nem merem mondani, mi legyen?
most is bennem van egy jóóó nagy adag nyugtató korábban is tladagotlam magam, játrok pszichiáterhez pszichológushoz de megbolondulok itthon, úgy érzem megőrültem, leszedálva akaro feküdni egy psichiátrián, hogy érhető ez el?
Mikor túladagoltam magam és kórházba kerültem onnan is rögtön hazaengedtek, mert anyám hazavitt (nagykorú vagyok)
Az orvosoddal beszéld meg.
Mondd meg ott helyben, hogy annyira rosszul vagy, hogy már onnan se tudsz elmenni.
Meg fogja érteni.
22 éves nővagyok
Súlyos depresszió, szociális fóbia, azonkívül "drogfüggőnek" is nevezhetnénk, ha a gyógyszerzabálásom annak számít
Nincsenek szüleid,szerelmed? Mi válthatta ki?
Nem drogfüggőség,hanem gyógyszerfüggőség.
1. vagyok
Válts orvost!
A magánorvos biztos komolyan venne (megéri azt az 5-öst), mint az a senki.
Legvégső esetben mentő. Inkább, minthogy magad ellen fordulj.
mentő? de mit mondok?
csókolom, kikészültem a óz itthonléttől, az agyhalottságtól, üresslglrzlstpl, öngyilkos gondolatoktól, nem vinnlólnek el?
csak a szleimnek mit kauzok be, hol leszek addig?
Oda nem kell beutaló? )Egyébként még otthon lakok, csak ezrét gáz a szülő-kérdés, mert számontartják, hová megyrk. Azt bezzeg keszarják, hogy mi van velem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!