Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Bennfekvős pszichiátriáras...

Bennfekvős pszichiátriáras akarok menni de senkinek nem merem mondani, mi legyen?

Figyelt kérdés

most is bennem van egy jóóó nagy adag nyugtató korábban is tladagotlam magam, játrok pszichiáterhez pszichológushoz de megbolondulok itthon, úgy érzem megőrültem, leszedálva akaro feküdni egy psichiátrián, hogy érhető ez el?

Mikor túladagoltam magam és kórházba kerültem onnan is rögtön hazaengedtek, mert anyám hazavitt (nagykorú vagyok)

2013. jún. 11. 21:08
1 2
 11/12 anonim válasza:
88%
Èn voltam Tündérhegyen és a Thalassa házban is. Nehogy a Thalassát válaszd nagyon rossz. Tündérhegyet nagyon tudom ajánlani jelenleg jobb helyet nem is tudok.De nekem kellett beutalò.Mikor első beszélgetésre mész (szombati napokon) akkor még nem kell de ha azt mondják előjegyeznek bentfekvésre akkor kell beutalò,vérvétel és tüdőszűrő is.Szociális fòbiás vagyok bipoláris depressziòval és érzelmileg labilis személyiségzavarom van az én orvosom se veszi komolyan,hogy majd össze estem.Szüleidnek meg mond el,hogy így döntöttél és ez van fogadjàk el.Titkolòzni nem lehet ezzel.Az én szüle se fogják megérteni soha a betegségem de elmentem terápiára.2 hònapot voltam Tündérhegyen.Ott szoktattak le a vagdosásròl amit fájdalmamban csináltam persze nagy adag gyògyszerrel nyugtattak.Kemény menet de megéri.Válaszd a Tündérhegyet.Jobbulást neked!
2013. jún. 12. 21:41
 12/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszodat!!!! Megpróbálom!
2013. jún. 12. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!