Miért nem érti senki, hogy mit akarok mondani?
Én nem tudok neked segíteni, bár én is normálatlan vagyok ennek ellenére biztosan jól nézel ki és fiatal lehetsz.
Ne csináld ki magad, mert akinek tetszel de nem mer lépni azt bántani fogja a sors
Van kiút, füves cigi jó görcs oldó
Én teljesen normális családi háttérrel rendelkezem és mégis egy csomószor éreztem pont így mint te. Hogy olyan jó lenne, és nem azért, mert nem szeretem az életet, hanem maga az aktus.
Én arra szoktam gondolni ilyenkor, hogy szeretk élni, és ha majd még holnap is akarom, akkor majd akkor is megtehetem, de előtte még ezt a napot kiélvezem. Így aztán lehet a végtelenig tologatni. Én ilyen halasztgatós típus vagyok, amit nem tudok feldolgozni, azt elhalasztom (pl szakításnál is, hogy majd még később újra együtt leszünk, keresni is fogom, de nem most).
Biztos te is találsz valami hasonló módzsert, vagdusni ne vagdosd magad, mert az ronda.
Amúgy meg biztosan van összefüggés a családi háttered és ez között, pl az, hogy tudatalattidba beépült, hogy neked nem kéne élned, hiszen az orvos is azt mondta, hogy vetessen el édesanyád... De ha szakember nem tudott segíteni, akkor csak te segíthetsz magadon. Még amúgy a hipnózist (hipnoterápiát) kipróbálhatnád, ha még nem próbáltad, sokaknak segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!