Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lány vagyok, de azt akarom,...

Lány vagyok, de azt akarom, hogy lapos mellkasom legyen, nem akarok nőiesen kinézni, mi van velem?

Figyelt kérdés

Nem valami kis tinilányka vagyok, aki most kezdett el nőiesedni és ettől megrémült. Illetve nem vagyok se transznemű, se homoszexuális. Mégis azt akarom, hogy a mellkasom totál lapos legyen, és hogy ne legyen csípőm! És ezért fogyókúrázom... De nem vagyok anorexiás, nem koplalok, és nem is hiszem azt, hogy jelenleg kövér vagyok, mert tudom, hogy most normál testalkatom van, viszont sovány akarok lenni, hogy minél kevésbé legyen nőies az alakom. Azt akarom, hogy ha felveszek egy pólót vagy egy nadrágot, úgy álljon rajtam, mint ahogy a fiúkon! Fiús akarok lenni, de nem akarok fiú lenni...

Igazából nem szeretném, ha ez megváltozna, nem ez a célom, csak ép nem értem, mi ez az egész. Persze azt tudom, hogy valami nem stimmel velem, nem hinném, hogy ez normális...

Voltak már valakinek hasonló gondolatai? Vagy ismerősének, vagy csak hallott hasonlóról? Vagy van itt esetleg, aki "ért" az ilyesmihez?

( Ja és légyszi olyanokat ne írjatok, hogy "nem tudom, menj pszichológushoz" meg "kérj segítséget szakembertől" meg blaaa blaaa )

22/L

2013. jún. 2. 23:42
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
*épp
2013. jún. 2. 23:44
 2/18 A kérdező kommentje:
Ja, meg az külön lényeges volt még benne, hogy olyanok legyenek rajtam a ruhák „mint a fiúkon”! Tehát lehet, hogy a csontsovány (női) modelleken is úgy állnak a ruhák, mit tudom én, de az engem nem érdekel, én nem rájuk akarok hasonlítani, hanem kimondottan a fiúkra!! :S
2013. jún. 2. 23:50
 3/18 Sparr0w ***** válasza:
93%

Nekem tetszenek a fiúsan öltözködő lányok de akik fiúsan is viselkednek azok taszítóak.

Ha nem fiús életvitelt akarsz folytatni akkor szerintem nincs semmi különös benned csak más öltözködési stílusod van, ami nem baj nem kell a divatot követni.

2013. jún. 2. 23:55
 4/18 anonim ***** válasza:
15%
Sajnos nincs nagy választék. Fiú, vagy lány. Ez a bevett szokás.
2013. jún. 3. 00:01
 5/18 A kérdező kommentje:
A viselkedésemet én olyan "semlegesnek" érzem... Pár embertől megkérdeztem egyszer, hogy nem vagyok-e fiús, de tiszta hülyének néztek, hogy egyáltalán hogy jutott ilyesmi az eszembe...
2013. jún. 3. 00:11
 6/18 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

Nekem is bejönnek a fiús lányok. Húzz fel egy baseball sapkát, és már kész is a fiús öltözék. :)

Aki pl. magassarkúban jár, azt ki nem állhatom. Egyszerűen nem tudom megérteni, mi a jó abban, ha kopog a cipőjük, meg járni is alig bírnak benne, kényelmetlen, stb...

2013. jún. 3. 00:32
 7/18 Sparr0w ***** válasza:
100%
Maradj aki vagy, ne foglalkozz azzal ki mit gondol.
2013. jún. 3. 00:48
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszi!

Hát nem az öltözködésemet akarom fiússá tenni, az tényleg viszonylag egyszerűen menne, én azt szeretném, ha a TESTALKATOM lenne az! És lehet, hogy ez egy kicsit beteges... :$

2013. jún. 3. 09:42
 9/18 Sparr0w ***** válasza:
38%
Amíg nem válik a mániáddá szerintem nem beteges. De ne diétázz hanem csinálj nehéz testsúlyos gyakorlatokat, nekem a kézenállásból fekvőtől komolyan megnőttek a vállaim ez mondjuk férfias nem? Húzódzkodjál és a bicepszed, széles hátizmod is megnő. Mellszőrt meg tudok adni nekem van bőven (poénkodok csak). :D
2013. jún. 3. 13:07
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok evvel,utálom,hogy széles csípőm legyen meg stb.,én is fogyókúrázom emiatt,lement 10 kg,de még mindig úgy érzem túl nőies az lakom,utálom.
2013. jún. 3. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!