Miért nem tudok már meghalni végre?
Az élet gyönyörü! Közhelynek tünik, de egyáltalán nem az. Menyj ki egy forró nyári napon a zöldbe, szépen lassan sétálj végig, NE ROHANJ!, és meglátod, mennyire jó a nap, hogyan kap a hajadba a finom nyári fuvallat, hogy zongoráznak végig a madarak csiripelései a kék égen, mennyire színes a világ, hogyan teletölt élettel a bágydt levegö!!!
Elöször azt hittem, baromság. És kipróbáltam, hihetelen, gyönyörü! Mondom ezt én, aki kétszer bróbált öngyilkos lenni, egyszer felvágtam az ereimet (megtaláltak), egyszer pedig föl akartam akasztani magam (leszakatd az ág).
Gondold meg, nem tudod, miröl maradnál le.
Minden metódus rossz. Én 3x kíséreltem meg.A természetes halál van,hogy kegyes van ami nyugodt és gyors. Minden kísérletem kudarcba fulladt pedig türelmes voltam. Ennek ellenére: Intenzív osztály 3 napig minden kísérlet után és pszichiátria. Nagyon jó élmény volt mondhatom: pelenkában, hemoperfúzió. Ágyban feküdni napokig és alig enni inni.
Minden ápolóempatikus volt és sajnáltak. Igen a halál vágy az sok ember és sok fiatal vágya a mai rohanó világban. Nem tudni miért van ez.
Közép-Kelet Európában pedig nem számíthatunk orvosi segítségre(asszisztált önygilkosság Pentobarbitál Nátrium által)
Ez az opció Svájcban, Hollandiában,Belgiumban és Luxemburgban van. Ha jól tudom Németországban sincs már. Az élet bármilyen is.. mindig egyedülálló. Persze vannak nehézsorsú családok vagy emberek.Maga az öngyilkosság nem is betegség hanem az emberek vérében van. Nem őrült vagy bolond az aki megakar halni. A társadalom többsége ezt nem érti és igen ha túléled is megkapod a magadét. Ha nem na akkor ki tudja miket mondanak a halálod után.Én is már csak meghalni szeretnék,de egyik metódus sem jó.Mert minden metódus rossz. Nincs arra orvosi vagy tudományos segítség az eutanázián kívül ahol szintén feltételek vannak,hogy hogyan kell könnyen és fájdalom mentesen és gyorsan jól meghalni.
Ez van ez az élet. 1x mindannyian meghalunk ha akarunk ha nem.
Amúgy minnél többet foglalkozunk a halállal annál távolabb kerülünk tőle.. Ez talán az agy ésa test reakciója,hogy az még élni akar.
Minden embernek joga van a halálhoz. Viszont orvos még anonim módon sem fog közreműködni ,hogy ebben segítsen. Nyugaton vannak orvosok akikről youtube-on dokumentumfilm készült akik segítettek pl rákosbetegeken de miután tudta az orvos,hogy lefog bukni. Megölte magát is Propofoll-al.
Én is csak meghalni akarok már,de mint említettem nincs jó metódus.Nem létezik. Ami jó lenne az az asszisztált öngyilkosság,de azt a hatóanyagot direkt az eutanázia cégek és az USA-ban kivégzésekre használják. Amerikában kizárólag Kanadában írhatja ki az orvos,de szinte egyik sem teszi meg,mert ők sem gyilkosok.
Annyit szeretnék még hozzáfűzni,hogy a halállal való gondolatok itt Közép Európában: Szlovákia,Magyarország,Románia,Bulgária,Horvátország.
Nyugat Európához képest és a nyugati világhoz képest mint az USA.. a szociális segély mértéke röhej. Nem csoda,hogy ennyi fiatal azon gondolkozik ha már nem tud dolgozni és a segélyből nem lehet megélni,hogy a halál gondolatával játszanak. Németországban,és az összes többi Nyugat-Európai Országban a minimélbérhez közeli segélyt fizetnek. Nyilván ez az összeg ott is épp arra elég,hogy megtudnakak élni. Vagyis az nyugati államok emberszámba veszik őket,hogy hát jó gazdag nem leszel,de nem hagyom,hogy a beteg vagy nem beteg munkanélküliek elpusztítsák magukat.
Ez a nívó vagy perspektíva mikor lesz? Még akkor sem ha megéljük az időskort akik kb már most 40-45 évesek vagyun.A nyugati államok minden területem 50évvel előrább járnak már évtizedek óta.
Egyszerü aki nem tud megélni munkából az a Magyar Állam felől nyugodtan ölje meg magát és dögöljön meg. Hisz ha nem ez lenne a széndékuk akkor már 25 évvel ezelött a szociális rendsuert megreformálták volna. Nyílván ezt nem butaságból vagy öntudatlanságból nem tették és nem teszik meg hanem direkt módon ignorálnak minket.Youtube-on van rá példa,hogy a 18éves Német srác a magas szociális segély ellenére öngyilkos lett és meg is halt.. Mert tettét azzal indokolta,hogy a minimélbérhez közeli segély sem lehet elég a megélhetéshez és úgy gondolta nem fogja tudni a napkjait menedzselni. Ez abszolút jogos. Minden embernek bárhol is él a világban, joga van a halálhoz.
Ami a metódusokat illeti. Létezik gyors öntudatlan állapotban való légzési elegtelenség. Biztosan sokan sejtik is ebből melyik metódusra gondolok.
Nem fogom leírni,mert kiskorúak is olvasnak fórumokat. Szóval végül is aki valóban meghozza a döntést,hogy na mást már elég ebből a világból.. Az zárja magára az ajtót és hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!