Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nincs itt egyetlen...

Miért nincs itt egyetlen olyan kérdés sem ahol végre kapna a z ember minimum három jó pszichológus ajánlást?

Figyelt kérdés
Sehogy nem tudunk összekaparni legalább hármat, akit szívből lehetne ajánlani, név szerint? Budapesten

2013. máj. 15. 22:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
mert nem az apróhirdetések rovatban keresed
2013. máj. 15. 22:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Ezzel a nyitóval, az ember ajánlani sem mer...
2013. máj. 15. 23:01
 3/11 A kérdező kommentje:
Miért nem? Nem írtam semmi csúnyát. Segítségre lenne szükségem és nyilván ráguglizhatnék de a sok ezerből...szóval szívesen mennék olyanhoz akiről van pozitív vélemény és úgymond 'megéri az árát'. Mert meghallgat és ami nekem fontos lenne, hogy érdekelje a történetem. (ami egyébként sem uncsi)
2013. máj. 15. 23:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Azért mert ez számonkérés és nem segítségkérés, és nem venném magamra.
2013. máj. 15. 23:11
 5/11 anonim ***** válasza:

", hogy érdekelje a történetem. (ami egyébként sem uncsi)"

Most aztán igazán feldobtál...

Tudod, ameddig fizetsz, egyiknek sem vagy uncsi.

2013. máj. 15. 23:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Mindegyiknek uncsi, csak nem mutatják.

Menj tb alapon, az ingyen van. Ott is kapsz annyi segítséget, mint a fizetősnél. Pénzes meg betegnek tart még 10 évig, legyen fizetős kuncsaftja.

Tényleg számonkérésnek hangzik a kiírásod!

2013. máj. 16. 06:59
 7/11 A kérdező kommentje:
Mert elfojtott düh van bennem :) Nem véletlenül van szükségem segítségre.
2013. máj. 16. 08:26
 8/11 anonim ***** válasza:
Kinek mi a jó? Az egyik ismerősöm egy kedves, aranyos nőhöz járt, aki folyton kreatív házi feladatokat adott neki, és úgy bánt vele, mint egy óvodással, egyszerűen imádták egymást. Aztán ezt a nőt elkezdte helyettesíteni egy idősebb, komoly férfi, aki persze nem volt hajlandó "játszani" vele, és az ismerősöm rögtön otthagyta, másoknak meg minden rosszat elmondott róla. Na, én ehhez a férfihez kezdtem járni nem sokkal később, és nála jobbat szerintem keresve sem találtam volna. Lehetett vele elmélyülten beszélgetni, bármit elmondhattam neki, nem érzelgősködött, hanem mindig elgondolkodtató, ésszerű választ adott. És soha egy felesleges szava nem volt. Egy óvónénit nem tudtam volna komolyan venni. Szóval meg kell találni azt a pszichológust, akivel a személyiségetek a leginkább összepasszol.
2013. máj. 16. 13:35
 9/11 anonim ***** válasza:
neked én nem mernék jó pszichológust ajánlani, mert csak kikészítenéd
2013. máj. 18. 21:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Talán olvasd el a pszichológusnak a saját magáról feladott hirdetését. Tuti, hogy mind jó, és nagyon megéri az árát.
2013. máj. 19. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!