Pszichológus fogad egy alkalomra?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, és van egy kis problémám, amit senkinek nem merek/szeretnék elmondani aki ismer, (félek, hogy kinevetnének) ezért egyszer egy pszichológushoz elmennék. Rendszeres kezelésre nincs pénzem, egy is fájni fog a tárcámnak, de muszáj kiöntenem a lelkem valakinek, és leszoknom egy buta dologról. Szóval akad ilyesmi Budapesten?2013. máj. 14. 22:26
1/4 anonim válasza:
Én ingyenesen járok pszichológushoz. Szintén 20 éves vagyok.
2/4 anonim válasza:
Én is ingyenesen járok terápiára, és 21 vagyok (Mondjuk oda pszichiátertől kellett beutaló)
De ha tényleg csak annyi, hogy egyszer szeretnéd kiönteni a lelkedet, akkor lehet, hogy a háziorvos is tud segíteni.
Vagy neten is írhatsz pszichológusnak, ingyen válaszolnak (persze nem ugyanaz,. mint a szemtől szemben ülős beszélgetés)
3/4 anonim válasza:
és miért ingyenes? én 26 vagyok. nekem is lehet ingyenes? priviben elkülditek hogy kikhez jártok, ha jószívvel tudjátok ajánlani?
4/4 anonim válasza:
Szia! Én a második válaszoló vagyok (a 21 éves) Kezdtem iskolapszichológusnál, az elküldött pszichiáterhez, aki adott beutalót a Semmelweis egyetem pszichológia tanszékére, és ott járok terápiára egy pszichológushoz. Nekem mondjuk hülye a házidokim, de ha neked normális, akkor tőle is megkérdezheted, nem tudna-e segíteni, hová mehetnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!