Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mivel tudnám felpörgetni az...

Mivel tudnám felpörgetni az agyamat?

Figyelt kérdés

Iszonyat hülye vagyok.

Nem megy a tanulás.Nem marad meg semmi a fejemben kivéve a Földrajz.Abból nagyon jó vagyok,de minden máshoz hülye vagyok.Elolvasok valamit 6x-7x és semmit nem tudok vissza mondani 2 másodperc múlva.Nincs valami gyógyszer,vitamin vagy valami más,mert ezt nem bírom tovább.Már a sulit is abba akarom hagyni,mert folyton megbukok.Minden szabadidőmet tanulással töltök,de minél többet tanulok annál többet felejtek el.

2013. jún. 10. 14:36
 1/6 lac1434 ***** válasza:
Próbálj meg reggelente tanulni, akkor fogékonyabbak vagyunk. Legalábbis én verseket tanultam reggeli közben. Mire megkajáltam addigra tudtam. Ha nem megy akkor kérdezd meg a háziorvosod vagy valami.
2013. jún. 10. 14:44
 2/6 anonim válasza:
Ha olvasol valamit,akkor ne csak átfuss a szövegen,hanem értelmezd.Úgy olvasd h közben értsd is h miről van szó.Ne csak átfusd.Am van rá valamilyen vitamin de nem tudom a nevét!Remélem tudtam segíteni!
2013. jún. 10. 14:46
 3/6 anonim válasza:

játssz memóriafejlesztő játékokkal,olvass és egyél fekete csokit. ettől kicsit jobb lesz. de nyugi,előfordul ilyen,h valakinek az átlagnál kisebb az agyműködése. ne parázz,biztos van vmi,amiben jó vagy. csináld azt,és ha ebből meg tudsz majd élni,akkor hagyd abba a sulit nyugodtan:)

de ha mindenáron javítani akarod az agyműködésed,akkor próbálkozz az orvosoknál. hátha tudnak segíteni:) de a fekete csoki az tényleg segít:)

2013. jún. 10. 14:47
 4/6 A kérdező kommentje:

Ezt a reggelente tanulást is próbáltam évekig és semmi.

Se reggel se este se napközben...

A fekete csokit kipróbálom.

Am már lassan 10 éve küzdök ezzel a gonddal.

Ami jól megy az a Földrajz.Abból nagyon jó vagyok.Vaktérképen bejelölök a legkisebb pataktól kezdve a legkisebb erdőig bármit.De nem csak a vaktérkép megy.Földrajzból bármit megtudok tanulni.Ott elolvasok valamit 1x és szinte szóról szóra tudom.

2013. jún. 10. 15:07
 5/6 A kérdező kommentje:
Régen mikkor dogát írtunk akkor mindenki mellettem akart ülni és mindig odacsúsztatták a dogájukat,hogy kitöltsem.
2013. jún. 10. 15:10
 6/6 anonim ***** válasza:
próbálj meg inkább az órán figyelni és megjegyezni, amit a tanár mond.. úgy én sem tudtam tanulni sosem, hogy otthon leülök és addig olvasom, amíg meg nem jegyzem.. ha valamit nem sikerült megjegyeznem, akkor mindig felírtam egy kis papírra a kulcsszavakat, de csak szavakat, nem mondatokat és azokat nézegettem doga előtt, amikor megkaptuk a dolgozatot, leírtam a kulcsszavakat és a többit meg hozzá rizsáztam józan paraszti ésszel.. nekem ennyi elég is volt a 4-5 átlaghoz, de ezt se csináltam túl sűrűn.. ezen kívül még az is sokat segített, ha dolgozat előtt megkértem valakit, hogy kérdezzen ki, vagy magyarázza el.. az a lényeg, hogy élő szóban halld az anyagot, ha csak olvasod a sok hülyeséget, nem ér semmit
2013. jún. 10. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!