Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez lehet fófia?

Ez lehet fófia?

Figyelt kérdés

Már jópárszor volt olyan h este nem az miatt nem tudtam aludni, mert pl nem voltam álmos,hanem mert sötét van.És nemtudom.Állandóan valami problémák vagy mittomén akármi olyan jár az eszembe h nem tudok aludni.És ez rémisztő.Ami a legfurcsább,ha felkacsolok egy kis fényt magam melett,ABBAN A PILLANATBAN megnyugszok és tudok aludni..?

Valaki tudna segiteni???

2013. jún. 6. 13:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

szerintem anyukád nem vesz komolyan, és ennek akár okai lehetnek pszichés eltérések, és lehet ennek is köze lehet ahhoz, hogy van nálad ez az állapot, lehet így jön egyrészt ki

elöző vagyok, voltam evvel pszichológusnál, ahol kiderült az a bajom, hogy ha sötét van akkor nem érzem magam biztonságba, és nem jó a biztonság érzetem emiatt rosszul érzem magam, és ha sötét van az egyik fő érzékelőm,a látásom nem müködik jól vagy egyáltalán nem müködik, emiatt nem érzem magam biztonságban és bepánikolok

2013. jún. 10. 00:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönömaz eddigi válaszokat! :)
2013. jún. 10. 15:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!