Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon rosszul érzem magam, teljesen céltalan és kilátástalan az életem, elvesztettem az érdeklődésem a dolgok iránt, semmi hobbim nincs. Gimnazista vagyok, jövőre fogok érettségizni, de egyszerűen nem tudom magam rávenni a tanulásra és koncentrálni is képtelen vagyok, holott tudom, hogy ennél okosabb vagyok, mint ahogy teljesítek, de egyszerűen nincs erőm. Egész nap álmos vagyok, nehezemre esik elvégezni a mindennapos tevékenységeimet. Lelkiismeret-furdalásom van szinte minden miatt, főleg a múltamat vagyok képtelen feldolgozni, meg az is bánt persze, hogy teljesen fölösleges ember vagyok, semmi hasznom nincs, emiatt öngyilkos gondolataim vannak. Emberi kapcsolataim sem nagyon vannak, mindig mindenki mellett kisebbségi komplexusom van, gyakran hiszem azt, hogy engem mindenki utál. Mit lehet ez? Hogy lehetnék életvidám? 17/L
2013. máj. 31. 23:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos.. ez velem is sokszor előfordult már... Nem tudom, milyen típusú dolog van a múltadból, de ha azt lezárod és megoldod akkor legalább azzal megvagy, és a jövő felé tudsz figyelni...

Szerintem jó ötlet ha megnnézed mi az a pár fő dolog ami nagyon nem megy az életedben.. mondjuk a családdal van gondod? vagy hogy nincs barátod? vagy szülőkkel volt valami? érted.. ezt úgy mondják, hogy "lelki nagytakarítás" néha elég jól jön.

Aztán ha ez megvan, akkor legalább hátráltató tényezőid nem lesznek, és el tudod dönteni hogy mi is érdekel.

Amúgy a felvi.hu -n sok önismereti teszt van, hogy megtudd mi érdekel téged és hova is akarj továbbmenni meg ilyesmi..

19/f

2013. máj. 31. 23:08
 2/2 anonim válasza:

ajanlom neked hogy kezdj el sportolni, fitness-zumba combo

attol vagy faradt h nem csinalsz semmit

sport felporgeti a verkeringest stb plusz uj baratokat is szerezhetsz

2013. máj. 31. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!