Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Létezik ilyen hogy fogalmam...

Létezik ilyen hogy fogalmam sincs mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
lassan egy éve érzem ezeket a tüneteket és nem tudom eldönteni hogy mitöl lehetnek , azota megváltozott minden nem ugy ragaszkodok dolgokhoz ahogy edig nagyon zavartnak érzem magam rossz közérzetem van a hangulatom percenkétn váltózó , érzékeny lettem .. teljesen megváltozottnak érzem magam.. soha nem volt ilyen ezek elött valaki tudja mi lehet ennek az oka ? vérvételen voltam semmi bajom , pszichologusnál is ,semmit nem segitett homeopátiás gyogyszereket szedtem szorongásra nyugtatóteát ittam és azokkal sem csökkent egy cseppet sem ..lehet hogy ár bemagyarázom magamnak de komolyan elég fusztráló hogy már nemtudok mit kezdeni vele.. ha valaki érez hasonlokat kérem irjon nagyon fontos lenne.

2013. máj. 20. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Legalább megírnád a korodat, a nemedet... Akkor lehetne tippelni. De így? Csak azt tudom leírni, hogy örülnék neki, ha 80 évesen csak ennyi bajom lenne...
2013. máj. 20. 22:59
 2/5 A kérdező kommentje:
bocsi 20éves vagyok , lány.
2013. máj. 21. 11:12
 3/5 anonim válasza:

A sport sokat segíthet illetve bármilyen (főleg fizikai) tevékenység amit szívesen csinálsz és sikerélményt ad. Ha ingerszegény az életed attól is lehetnek ilyen panaszaid. Elképzelhető, hogy túl sokat foglalkozol magaddal. Ilyen esetben jó ha gondoskodnod kell valakiről pl lehet kutya, macska, stb.

Vannak közép / hosszú távú terveid? Pl mit szeretnél elérni mondjuk 30 éves korodra?

2013. jún. 2. 14:04
 4/5 A kérdező kommentje:
van kutyám , igazábol vannak terveim van barátom semmi baj nincs az életembe és mégsem tudok boldog lenni vagyis rengetegszer rámtör egy pánik de hogy mitöl pánikolok azt nem tudom elmondani
2013. jún. 11. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Az ilyen pánik egy gondolattal jön meg. Amikor az agyad átvált rá. Tehát van, amitől tartasz, de néha elfeledkezel róla, elvonja a figyelmed más dolog. Nos, az a dolog a pánikod oka. Vagy old meg ezt a gondot, vagy ne figyelj rá. Elemezd ki. Hogy mi történne, ha megtörténne? Valóban van okod tőle tartani?
2013. jún. 12. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!