Hogyan tudnék tullépni és kilépni ebből a hullmávölgyből?
Figyelt kérdés
Egyik napról a másikra egyedül maradtam. Mindenki ok nélkül eltávolodott tőlem. Elvesztettem a legjobb barátom, a szerelem is nagy ívben elkerül, hiába van szükségem egy társra, egyszerűen senki nem kíváncsi rám, mindenki sz*rik a fejemre, soha semmit nem mondanak el, titkolóznak elöőttem, nem hívnak sehova azok, akik egykor a legjobb barátaim voltak.. Borzasztóan fáj. Mit tudnék tenni? A helyzet változatlan marad, ezt tudom, de akkor mit tanácsos tenni ha az ember ennyire egyedül marad? Csak a kutyámra számíthatok...2013. máj. 27. 21:48
1/1 anonim válasza:
Felejtsd el öket, és keress másik társaságot. Nézd meg neten milyen aktivitások vannak, én pl annó a magyar kerékpárosklubbhoz mentem, így meg lehet ismerni sok embert, hasonló érdeklödéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!