Hogyan lehet a szürke hétköznapokon túllépni, hogy?
Túlélni.
Mindehonna áramlik ránk eza valósítsd meg önmagad(mintha tudnám,hogy ki vagyok),érd el az álmid,céljai(mert ha nincs az nagy baj)
Persze ezek a lekesítő videók,idézetek csak azt nem mondák el,hogy csináld.
A különböző tréningeés ezoterikus maszlagok amik segíteni hívatottak az életünkkiteljesedésében és pillanatnyi erőt ednak-egyesekenk egy valamire nem készítenek fel.
Arra,hogy a szürke hétköznapok széttörik aleleksedést,az álmokat,célokat a feléjük vezető utat.
Ezen,hogy lehet túllépni?
Olyan,mint ha azt akarnák mondani,hogy ha nem így élsz nem is élsz.
Tényelg így van? Ha nincs cél,küldetés,ambíció,álom, kűzdés az nem is élet ?
Mit nyerek azzalha kűzdök,de nem érem el?
nem tudom, hogy lehet. de szépen írsz, jól fogalmazol és jól látod a dolgokat. lehet ez pl örömet okozna, ha írogatnál magadnak.
mert szerintem valami ilyen kérdések az érdekesek, amiken gondolkodsz. erről szól a játék. valahogy fenntartani a saját és mások jó kedélyét, mindannak ellenére, amiről írsz. sőt emelni rajta. de nem hiszem, hogy van aki ezt véglegesen megoldotta volna.
A helyesírásom akkor is hagy némi kívánnivalót maga után hanem sietek....
2-es
Van némi igazság abban amit írsz.
Öröm, boldogság, szórakozás, kikapcsolódás is jár vele?Vagy csak a (stresszes)munka ?
"Az ilyen mindennapi dolgok adják az örömet, célt."
A többi a hab a tortán....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!