Hogyan változtassam a szürke mindennapokat különlegessé?
Van kutyád?Ha nincs akkor szerintem érdemes lenne beszerezni, és tanítgathatnád!
Ha van, akkor meg mire vársz?
Menj rá a googlen h kutyatrükkök és kezdd el tanítgatni!
Jó szórakozást!:)
Én elkezdtem nyelvet tanulni. Egyrészt hasznos, de az eredeti oka az volt, hogy hiányzott pár új arc az életemből. Nagyon jó barátaim lettek a tanulótársaim.
Elmentem aerobic-zoni. Először rossz volt, hogy senkit sem ismertem, mindenki barátnőkkel ment, én meg egyedül. De a második alkalommal kiderült, az egyik lány a környékemen lakik, azóta együtt járunk tornázni, vásárolni, teázni...stb.
nyitottabb lettem a kolléganőim felé, és új barátaim lettek. Mindig van valami program.
Átrendeztem a lakást. Hihetetlen, de rengeteget dob a hangulatomon. Már maga, a rendezkedés öröme.
Mindig nézem az olcsó vagy éppen ingyenes programokat a környékünkön, és vagy barátnőt vagy a páromat elcsalom oda, és így mégsem a szokásos dolgozunk-főzünk-eszünk-alszunk nap lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!