Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez milyen dolog, hogy undorodo...

Ez milyen dolog, hogy undorodom a székeléstől?

Figyelt kérdés

Nem,persze nem magamról beszélek,azt még aránylag úgy fogom fel,mint a természet rendjét,de még akkor is vannak ilyen "fújj" érzéseim...Hanem amikor arra gondolok,hogy minden ember kakil,meg ha valakire gondolok,hogy ő is...szóval egyszerűen undorodom az egész témától!

Légyszi ne nevessetek ki,ez nem kamukérdés,tényleg így van,de úgy érzem,nem vagyok egészen százas :(

2009. okt. 4. 17:43
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
hááát...én ezekben nem hiszek :)
2009. okt. 11. 13:32
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez a kényszerbetegség egyik rögeszmés tünete, én nagyon jól tudom,mert már több mint tíz éve vagyok kényszerbeteg,tisztaság mániás is például. És én is undorodom,mert egy büdös mocskos tevékenység. Én mindig közvetlenül a fürdésem elött szoktam intézni.Egyrészt mert imádom ha friss tiszta a fenekem,és ezt várnám el mindenkitől,de főleg egy párkapcsolatbeli barátnőtől is,hogy pont ezt tegye,és mindig üde fenékkel rohangáljon. Egyébként undorodnék tőle egész egyszerüen. Amugy meg idegen helyen szoktam olyanokat látni plázákban satöbbi,hogy olyan vastagon körbe vannak szarva a slozék,hogy majdnem ott helyben pürézni támad ingerenciám. Ki tudja,hogy a többiek hogyan kenik magukon az ürüléküket, meddig abálódik a seggükben az a mocsadék. Kényszeresen ez jár a fejemben állandóan, ez miatt szexuális gátlásaim is vannak. Még otthon anyámék után is rettenetesen undorodom leüllni az árnyékszékre. Meg nyilván ha valaki valamilyen módon szaros,az ciki,meg kiközösítendő,mert ki nem undorodik ettől. Ott a jó példa a nagykutya szarba lépett emberről,akit méterekről ki lehet szimatolni,és mindenki kerüli a társaságát. Már alapvetően ovodában ez rögződött belém ősrégen. Szóval van ilyen,és én amondó vagyok ez a jobb,mint hogy csak állatok módjára szaros, félszaros fenékkel szaladgáljunk.
2010. szept. 23. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!