Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez milyen dolog, hogy undorodo...

Ez milyen dolog, hogy undorodom a székeléstől?

Figyelt kérdés

Nem,persze nem magamról beszélek,azt még aránylag úgy fogom fel,mint a természet rendjét,de még akkor is vannak ilyen "fújj" érzéseim...Hanem amikor arra gondolok,hogy minden ember kakil,meg ha valakire gondolok,hogy ő is...szóval egyszerűen undorodom az egész témától!

Légyszi ne nevessetek ki,ez nem kamukérdés,tényleg így van,de úgy érzem,nem vagyok egészen százas :(

2009. okt. 4. 17:43
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen időszakom, de hidd el, célszerű nem belemászni. Nekem elfajult odáig a dolog, hogy akármennyire kellett, nem mentem el WC-re hetekig. Szenvedtem is eleget. Csak hálát adok az égnek, hogy nem lett komoly bajom tőle.

Hidd el, tényleg természetes és egészséges. Gondolj arra, hogy a vizelés is ugyanolyan, ugyanaz a célja.

2009. okt. 4. 17:49
 2/12 A kérdező kommentje:
azzal nincs is bajom,mármint a vizeléssel :S
2009. okt. 4. 17:54
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondom. Hogy gondolj arra székelésnél, hogy a cél ugyanaz csak a kivitelezés más :)
2009. okt. 4. 18:02
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Köszönd meg a szervezetednek, hogy azoktól a felesleges anyagoktól, amiket már nem tud hasznosítani az egészséged érdekében, megpróbál (szeretne)megszabadulni. Ennek az a technikája, hogy elmész kakálni, az emberek így lettek kitalálva. Neked is kellene segíteni, mert ha undorral fogsz a "feladatnak", vagy visszatartod, a szervezeted megbénul. Megszűnik a rendszeresség, felgyülemlik a felesleges salakanyag, és még bélcsavarodást is kaphatsz. Fogd fel úgy, hogy naponta segítesz szervezetednek ezt az örökös körforgást biztosítani, és harmóniában leszel önmagaddal. Miért foglalkozol azzal, hogy mindenki kakil? Meg kell barátkoznod a gondolattal, mert lesznek gyerekeid, akik bizony elég gyakran kakilnak, sőt hónapokig csak pelenkába, és neked kell kipucolni, tisztába tenni őket.

Nem kell ilyen témával foglalkozni, egészséges emberek bizony hál'Istennek kakilnak.

2009. okt. 4. 18:11
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy amennyi piszkos dolog távozik az emberből, annyival tisztább lesz.
2009. okt. 4. 18:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Így igaz, gondolj arra, az milyen fújj lenne, ha az mind bent maradna...
2009. okt. 4. 20:38
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Én azon gondolkoztam egyszer el,hogy egy bomba nő milyen kábelt fektethet?:XD
2009. okt. 4. 22:31
 8/12 A kérdező kommentje:

na fújj ige,hogy tök jól néz ki,meg minden,és mégis,ugyan azt az undorító dolgot csinálja :S

nem kéne pszichomókushoz fordulnom?

2009. okt. 4. 23:02
 9/12 anonim ***** válasza:
97%
Ismered azt a gyönyörű József Attila verset, aminek az a címe: ÓDA. Idézek: "az örök anyag boldogan halad benned a belek alagútjain, s új életet nyer a salak a buzgó vesék forró kútjain" Keresd ki, ez egy csodálatos vers, sokan a világirodalom legszebb szerelmes versének tartják. Hosszú vers, sok szebbnél szebb részlettel pl: "szeretlek, mint lángot a lélek, test a nyugalmat,mint fényt a termek, mint mélyüket a hallgatag vermek szeretlek, mint élni szeretnek halandók, amíg meg nem halnak".(csak kapásból írtam, nem egészen pontos) Ebből a versből megtanulhatod, hogy a test a vérerekkel és a buzgó vesékkel és mindennel együtt egy kerek egész isteni alkotás.
2009. okt. 6. 22:55
 10/12 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
90%

Van egy furcsa válaszom, előtte kapaszkodj meg.

Valószínűleg a te előző életeid nem a Földön teltek el,hanem olyan helyen (pl. más, távoli bolygón)ahol az anyagcsere másképp van, legalábbis látszatra. Ezt hipnózisban ki lehetne deríteni, de minek. Csak nyugodj meg és fogadd el a helyzetet azzal, hogy ennek is oka van és majd elmúlik.

2009. okt. 11. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!